[]

Hatay'a yardım koli için uygun kargo veya orada alışveriş imkanı

Merhabalar,

Hatay bölgesinde depremden etkilenen insanlara iki koli yardım malzemesi göndermek istiyoruz.

Yardım edilecek kişiler ve ihtiyaç malzemeleri belirlendi, alıp gönderme aşamasındayız. Kargo şirketlerinden fiyatlara baktığımızda 5000-7000TL civarında fiyatlar çıkıyor.

Uygun olarak İstanbul - Hatay arası koli gönderebileceğimiz bir yöntem var mı? Benzer kargo gönderenler nereden ne kadar fiyat almışlardı?

Alternatif olarak kargoya bu kadar para vermek yerine para yardımı mı yapsak, insanlar ihtiyaçlarını oradan temin etse, böylelikle kargoya vereceğimiz parayı da insanlara yollayalım dedik. EFT yaptığımız durumda kışlık ayakkabı mont vs. gibi ihtiyaçları oradan rahat temin edebilirler mi istedikleri sayı ve bedende?

Oradaki ortamı hiç bilmediğimizden sormak istiyorum.
Örn. Erzak göndermek yerine migros veya A101 hediye çeki yollasak, bu marketler yaygın şekilde açıklar mı?

teşekkürler.

 
selamlar, eskisi gibi değil tabii ki ama herkesin giyim ihtiyacını karşılayacak yeterince mağaza var. a101 migros de var en küçük ilçede bile.

kargoya alternatif tek çare bi otobüsle anlaşmak olur.
  • patronaj1  (13.01.24 18:25:07) 
Bla bla car'dan İstanbul Hatay arası gidip de yolculuk ilanı veren birini bul. Koli ebatini ve adetini söyle. Yolcu değil kargo göndermek istediğini ve ücretini fazlasıyla vereceğini söyle. Daha kolay ve daha ucuza bulursun.


  • etna  (13.01.24 19:18:45) 
Hataydayım. Koli yardımı için malzeme alıp hazırlamadıysanız tavsiyem kendilerine para yardımı yapın. Sadece mutfak giderleri için bir yardım şekli düşünüyorsanız market alış veriş kartı olabilir.

Yardımda bulunacağınız kimselerden kimim zor durumda olup olmadığını gerçekten iyi öğrenin.
suistimale açık konu ne de olsa.
İki evi olanın bile kendisini hala fakir hissettiği bir zamandayız malum.

Kışlık giyim malzemesi demişken, zaten deprem de kışın olduğundan insanlara çokça giyim eşyası yardımı yapılmıştı.

İki koli yardım malzemesi için 5000tl yi geçen bir fiyat hangi zihniyetten çıktıysa artık..
  • diyecevaplandı  (13.01.24 19:48:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.