[]

utorrent'e en iyi alternatif

utorrent mükemmel bir program. asla vazgeçmek istemezdim ama ne yaptıysam torrent indirirken sürekli bağlantı kopması sorununa çözüm bulamadım (nette bulabildiğim bütün yolları denedim).

utorrent kadar iyi olmasa da eşdeğer sayılabilecek programlar nelerdir? (vuze, bittorent, v.b.)


 
ben mac'de transmission kullaniyorum, cok guzel cok iyi bir program tamam mi

windoze icin yok sanirim, ama belki de birileri kaynagindan derleyip windoze modelini yapmis olabilir www.transmissionbt.com
  • 4ever  (05.07.10 12:52:48) 
bu aralar vuze populer galba. torrent sitelerınde de vuze vuze diyor.


  • bryan fury  (05.07.10 13:24:45) 
Al sana çözüm. Utorrent rulz ^^
(git: 150168)

  • Huan  (05.07.10 13:28:13) 
@byran fury
galiba vuze kullanacağım bende. sözlükteki başlıkta olumsuz yorumlar var, ama yinede en iyi alternatif o.

@huan
aramaya inandım.. hem duyuruda hemde google'da ne çzöüm bulduysam denedim (cfosspeed olsun, eşleri kısıtlamak olsun) fayda etmedi hiçbiri. o yüzden alternatif arıyorum.

ayrıca sorunum utorrent açıkken internetin sıçması değil. gayet hızlı çalışıyor, sanki torrent inmiyormuş gibi. ama ara ara kopup bağlanması sinir ediyor.

not: yeni bir şey peydah oldu. daha utorrent programı başlar başlamaz net kopuyor. hemde hiçbir dosya indirme işlemi yokken. program ile mi sorunu var net'in anlamadım gitti.
  • yaseka  (05.07.10 13:48:32 ~ 14:06:18) 
vuze canavar gibi indiriyor ve kopma sorunu yok şuan. her şey güzel gidiyor fakat utorrent'teki gibi hızlı gezdirmiyor nette ama böylesi daha iyi.


  • yaseka  (05.07.10 15:34:09) 
azureus(yeni adıyla vuze)...
bazı siteler fake upload yuzunden tum surumlerini yasaklamıs olmasa utorrent falan tanımazdım...
biraz bilgisayarı kasar (saglam bilgisayarlarda sorun yok tabi)
onun dısında her turlu gideri var...
ustelik eklentileri de gayet guzel...kendi içinde tracker araması, video arama, oynatıcı vs...

soru zaten cevaplanmıs ama vuze konusunda kullanıcı kararlılıgını da gorun istedim...
  • ne adrenerjik ne kolinerjik  (05.07.10 16:02:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.