[]

Vodafone Email Adresi

Merhabalar,

Vodafone ile epeydir devam eden bir fatura tutarı anlaşmazlığım var. Kısaca özetleyeyim konunun anlaşılması için, annemin kullanmış numara için Vodafone arayıp telefonda yeni bir kampanya teklif ediyor, tutarının o ayki bedel üzerinden(150TL) bir dönem daha devam edeceğini söylüyor temsilci. Onayladık fakat bunun iki katı bir fatura bedeli geldi. Bununla alakalı telefonda itiraz talebi oluşturttum sonradan ama ilk başta ısrarla bu işlemi benim kendi kendime, uygulamadan yaptığımı bu yüzden de ödemek zorunda olduğumu söylediler.
Çağrı merkezinin çözüm üretmekten uzak ve profesyonellik dışı tutumundan sonra yazı diliyle durumu açık bir şekilde izah etmek niyetindeyim fakat Vodafone'un ev internetinden sorumlu birimi dışında bir yerin de email adresini bulamadım(netyardim@vodafone.com).

Nereyle iletişime geçmeliyim bir bilgisi olan var mıdır acaba?

 
Btk’ya şikayet edin bence. Onlar ses, yazılı mesaj ve uygulama kayıtlarını ister gerekirse, o zaman açığa çıkar her şey.


  • orient blue  (10.01.24 20:49:32) 
vodafone sayfasına şifreniz ile giriş yaparak iletişim bölümünden şikayet oluşturabilirsiniz . çıkan kutucuğa tam olarak derdinizi yazın gönderin sizi arıyor sorunu çözüyorlar .
benim çözülmesi zor bir problemim vardı müşteri temsilcileri ile olan konuşmalarımı da dinlemelerini rica ettim . onu bile dinlediler sağolsunlar.

  • devilone  (11.01.24 12:30:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.