[]

Hangi çanta?

Merhaba,
Sırt çantası arıyorum kararsız kaldım. Yüksek lisans derslerime ve bazen işe giderken kullanmak istiyorum. (32yaş, kadın). Avrupa’da yaşıyorum. Herkes sırt çantası kullanıyor. Pratik olsa gerek diye düşündüm. İçine 13” laptop ve termos, sığsa yeterli. Bir de telefon kartlık gözü kolay ulaşılabilir olmalı ve liseli çantası gibi olmamalı. Sizce aşağıdakilerden hangisi?

www.boyner.com.tr
2- www.stradivarius.com
3- derimod.com.tr (omuz çantası ama bu da hoşuma gitti)
4- www.yargici.com
5- ty.gl
6- ty.gl
7- ty.gl

2500tl ye kadar farklı önerilere de açığım.

Teşekkürler

 
şu tarz bir şey olmalı, rahatlık açısından biraz daha sırt çantasına benzemeli ve avrupada yaşayıp içinde laptop, iş evrakı vs taşıyacaksan, suyu emecek bir malzeme olmamalı

www.mrporter.com

www.mrporter.com
  • freebird5406_2  (10.01.24 12:32:47 ~ 12:35:33) 
yargıcı olan fena değil, küçük değilse belki o olabilir. dayanıklılığını bilemedim (mesela yağmur yedi mi ne olur gibi) ama fena gözükmüyor.

fabrika olanın yorumlarından anladığım kadarıyla kalitesi kötü, öyle kağıt gibi, kazık gibi çantalar çok iyi olmuyor. stradivarius'unki fena değil ama ne kadar dayanıklı olur tartışmalı. omuz çantası aradığınızı karşılamaz. trendyol'daki yargıcı olan açma kapama kullanımı sanki rahat gözükmüyor. mavi'ninki liseli çantası gibi. tredyol'daki derimod bana tip olarak kötü göründü.

ek bir öneri olarak kaft bırakabilirim:
www.kaft.com

bi zamanlar fazla modaydı ama bence fjallraven kanken'ler hala güzel, onlar olabilir. ya da başka fjallraven modelleri olabilir, kanken biraz liseli çantası gibi.

şu markanın bir çantasını bir yakınıma hediye etiğimden biliyorum, kalitesi düzgündü, sağlam da bir malzemesi var, bu modeli de güzel göründü gözüme:
www.hepsiburada.com
bu marka veya türevlerine bakabilirsiniz belki.
  • nimberjack  (10.01.24 12:57:25) 
Yargicilar guzel.


  • ala09  (10.01.24 14:03:28) 
Şunu aldım ben, memnunum.
www.amazon.com.tr

  • auroraaurora  (10.01.24 14:15:25) 
rains markasının yağmura dayanıklı sırt çantalarını tavsiye ederim. hem kullanışlı hem de cool bir ürün isterseniz bakabilirsiniz.


  • eileengray  (10.01.24 15:58:05) 
1 ve 7 yi beğendim


  • meraklitursucu  (10.01.24 21:27:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.