[]

hyundai jeneratörleri nasıl bilirsiniz?

www.hepsiburada.com

şundan alayım diyorum.

inverter jeneratörler daha iyi tabi ama fiyatları da daha yüksek. bende zaten voltaj regülasyonunu halledecek kesintisiz güç kaynağı olduğundan çok gerekli olmaz bu da işimi görür diye düşünüyorum. sistemi direkt jeneratöre bağlamayacağım arada ups olacak. voltaj dalgalanmalarında inputu kesip kesintisiz güç kaynağı devreye girerek bilgisayarı koruyacaktır.
marş motorlular da aynı markada aynı güçte 3000tl+ fiyat farkına sahip o da değmez gibi geldi, bir de onun aküsünü takip et uzun süre kullanılmaz da akü boşalırsa çalıştırama vs.
adını bildiğim seçenekler arasında en uygunu hyundai gibi göründü.


daha önce de iş yerinde aydınlatma ve tvler için şundan kullanmıştık www.hepsiburada.com bi problem yaşatmamıştı. ama taşınırken kaybettik güzelim jeneratörü :D zaten 650w yetmezdi bilgisayar yükteyken.

 
açık tipler gerçekten çok gürültülü 96db diyor. yanında büyük bir iş makinasının çalışmasına denk. hyundai sanırım sadece markasını kullanıyor ve bir yere fason yaptırıyor bu aletleri.

jeneratör konusunda honda ve yamaha hala bir numara. servisi, yedek parçası da daha yaygındır. arada ciddi fiyat farkı yoksa honda tercih ederim.
  • orpheus  (08.01.24 22:24:10) 
@orpheus hem kapalı tip hem inverterlı şu var uygun www.n11.com

honda'da en yakın güce sahip model 3.2kwa ve 75000tl...

iş görür mü bu sence?
  • konetsu  (12.01.24 16:59:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.