[]

Yabancı dil Okulu

Merhabalar, İngiltere'de 3 aylık bir dil okuluna gitmeyi planliyorum. Aracı kurum önerebilir misiniz? (Ankara'da ikamet ediyorum.)




 
Öncelikle, neden özellikle dil okuluna gitmek istiyorsunuz. Bunu belirtirseniz daha fazla yardımcı olunabilinir.

Genel olarak mevcut teknolojik şartlar düşünüldüğünde fiyat fayda açısından, native öğretmenlerden birebir online veya yüzyüze ders almanız daha mantıklı olacaktır.
  • Rao  (08.01.24 14:07:43 ~ 14:07:58) 
3 aylık gitmek demek parayı çöpe atmak demektir. eğer ben gezicem vizemde olsun diyorsan ona bişey demem ama 3 aylık bir eğitim vakit kaybı. ben şahsen 3 yıllık eğitim almıştım çok memnun kalmıştım geri dödüğümde çok iyi konuşuyordum. sana tavsiyem en az 1 yıllık bi program bul en azından özgüven kazanırsın. çünkü 1 yıldan sonra insana tam bi özgüven akıcılık geliyor ayrıca ingiltereyi de tavsiye etmiyorum. amerikan ingilizcesi anlaşılırlığı ve yaygın olma yüzdesi olarak çok ileride. Amerikayı araştırmanı tavsiye ederim.
istanbulda olsaydın aracı firma tavsiye ederdim ankarayı bilmiyorum.

  • Zetnikov  (08.01.24 18:22:45) 
min. 6 ay gitmeden fark hissetmek zor, benim de tavsiyem 6-9ay olur.
bir de mumkunse universite bunyesinde bir okul olsun yoksa siniflarda zipirlarla ugrasirsin.

  • cooperr  (08.01.24 20:51:54) 
Üç aylık eğitim için vize alma şansın çok çok düşük, ancak ailen zengin olmalı, onda bile altı aylık kalmayla dilini geliştirebilirsin.


  • kaset  (08.01.24 23:32:24) 
15 günlüğüne bile vize alabilirsin, amerika için dil okulunun ismi çok önemli, ef ve kaplan gayet iyi kurslar.


  • liberal  (09.01.24 09:44:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.