[]

Akü takviye kablosu alırken dikkat edilmesi gereken bir şey var mı?

Merhabalar

VW Passat otomatik aracım için bir akü takviye kablosuna ihtiyacım var. Bunu alırken dikkat etmem gereken özellikler var mıdır? Özellikle amper konusu standart mı bunlarda?

Standart bir ürün şöyle görünüyor;

www.amazon.com.tr

Bir de bunların, başka bir araca ihtiyacınız olmadan çalışanları var sanırım kendinden şarjlı

www.amazon.com.tr

Bu çok sofistike geldi bana, sizin fikirleriniz nelerdir?

 
O üzerindeki değerlerin gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. İlk linkteki üründen var,2 ay önce park ettiğim yerden çıkamadım. Bu kablo ile takviye edelim dedik olmadı. Sonra tesadüf birisi gitti evinden bir kablo getirdi. Bu ilandakinin en az 2 katı kesitinde. Onunla tek marşda çalıştı. Bence 70mm2 kablo alıp kendiniz yaptırın kabloyu. Ömürlük kullanırsınız.


  • administ  (08.01.24 14:26:50) 
bende sarjli olanlardan var, tek sarj ile 10 kere arac calistirabiliyorum. baska araca da gerek kalmiyor. kullanmasi da cok zor degil, kutup baslarina kablolari dogru sira ile baglayip araci calistirip, dogru sira ile sokmek gerekiyor. farkli aractan takviye yapmaktan daha kolay.


  • emrahday  (08.01.24 15:34:39) 
Ticari olarak sürekli araçlara takviye yapmıyorsanız, standart bir vatandaş için şarjlı olan ürün çok gereksiz. Bir araca takviye 4-5 yılda bir kez belki lazım olur, o da akünün verdiği sinyalleri anlamayıp akü bitene kadar kullanırsanız.

Kablo kesiti kalın ve sağlıklı olan bir takviye kablosu almanız yeterli olur, kısa olmasın ama en az 2 metre olsun.

Aslında en güzeli, geçerken bir parçacıya uğrayıp görerek, elleyerek almak.
  • John Bloor  (08.01.24 17:46:10) 
ilk linkteki ürün 1200 w yazar ama aslında en fazla 500 watt'dır.
arabanı şarj eder ama.
yinede şarj edecek başka araç bulamama ihtimaline karşı (sabahın köründe ben bir kaç defa yaşamıştım) akü şarj aleti daha efektif bir çözüm sunar.
  • etna  (08.01.24 17:47:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.