[]

Ucuz hediye almak size sıkıntı verir mi?

şöyle bir bileklik gördüm ve çok güzel göründü ama marka vs derken fiyatını o da görecek. garip ama o kısım biraz sıkıntı veriyor bana

www.muzikliseyler.com

bilemedim. siz alacağınız hediyenin fiyatı düşük olsa alır mıydınız?

 
Kime aldığıma bağlı. Sevgilime alırım çünkü verdiğim değerin parayla alakasız olduğunu çoktan çözmüştür.

Bunun haricinde bileklige bakınca gözlerim kanadı. İns 5-7 yaş yeğenine aliyorsundur
  • abuzer  (05.01.24 07:28:55) 
karşılıklı bir hediye değilse fiyatını dert etmezdim. yani yıl dönümü kutluyoruz ve eşim bana hediye olarak muhtemelen ps5 alacak ise tuhaf olur ama içimden geldi bak sana ne aldım gibiyse sorun olmaz bence.


  • brakgn  (05.01.24 10:10:19) 
görüntüsünden öte, bir hafta sonra kullanılamayacak hale gelecek büyük bir ihtimalle, dandikliğinden ötürü. tercih etmezdim ben de.


  • pisiklet  (05.01.24 11:17:40) 
Ben bana gelen bir hediye ne olursa olsun sevinirim. Sonuçta düşünmüş almış. Bu bileklik özelinde söylemiyorum; bazı ucuz veya minik hediyeler de çok güzel olabiliyor ayrıca.


  • marvellous someone  (05.01.24 12:24:18) 
Fiyatı sıkıntı yapıyorsanız, daha pahalı bir hediyenin yanında verebilirsiniz.


  • dolantindr  (05.01.24 12:33:43) 
Bana göre hediyenin fiyatı olmaz. Hediye karşı tarafın seni düşünmesi, önemsemesi anlamına geliyor. Herkes imkanı ölçüsünde davranır. Hediye güzel bir şey fiyatı önemli değil. Ömür boyu saklarsin. Her gördüğünde mutlu olursun.


  • rock n roll  (05.01.24 13:19:37) 
Orijinal takı alamıyorsanız başka bir hediye alın bence.

Ben imitasyon takı hiç sevmem. Belki sevgiliniz de sevmiyordur.

Bileklik gerçekten çirkin bu arada.
  • anaphylacticshock  (05.01.24 13:32:47) 
ucuz hediye problem degil ama bu da cocuk oyuncagi gibi birsey


  • wishmaythşngs  (05.01.24 13:59:31) 
Yani eşime geçerken görmüşken öylesine alirim diyeceğim bir şey bu anca. Ucuz takı riskli çünkü metali sebebiyle alerji bile olabilir. Ucuz metal taki baya kötü yani.

Bence başka bir şey alın. Bence kitap bile şundan iyi. Parasinda değilim ama ucuz taki harbiden kötü oluyor.
  • logisticsmanager  (05.01.24 19:00:21) 
yanıtlar için teşekkür ederim. nota şeklinde olmasını özellikle seçmiştim çünkü müzikle ilgileniyor. böyle altın rengi ancak çok büyük olmayan takıları var.

altın ve gümüş istememiştim. kafam hala karışı olsa da sanki sorumun cevabını aldım.

zaman ayıran cevap verme nezaketini gösteren herkese teşekkür ederim.
  • alispaint  (07.01.24 00:24:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.