[]

Dava sürecinde telefon yazışmalarının açıklanması

Bazı davalarda, şüphelinin üçüncü kişilerle de yazışmaları basına açıklanıyor, örneğin son Denizbank Seçil, Arda Turan hikayesi vs.

Bunlar size de garip gelmiyor mu? Henüz kesinleşen bir suç kararı olmaması ayrı bir konu, yazışmaların açıklanması kötü bir durum değil mi diğer insanlar için de?

Ne bileyim, biri beni dolandırsa, yazışmalarım basına çıkacak diye şikayet etmeden bir düşünebilirim. Sanki bir çok insanı şikayet etmekten bile uzaklaştırabilir diye düşünüyorum. Siz olsanız ne yapardınız?

 
Zaten kişisel bilgilerin gizliliği gereği öyle bir açıklama hiç yapılmaması gerekir, hatta suçtur, ama Türkiye`de hukuk namına düzgün işleyen ne kaldı ki?


  • zikardo  (03.01.24 18:46:49 ~ 18:47:16) 
Beni birisi dolandırsa ve yasal olarak sıkıntı olmasa tüm konuşmaları basına kendim bile veririm yani suçum yoksa niye çekineyim ki? Kolay yoldan para kazanma hırsı ve dolandırıcılar arasında geçen konuşmalar işte çok dramatik bir hikaye yok ortada


  • titanic kemancısı  (04.01.24 11:39:52 ~ 11:40:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.