[]

erkek giyim ölüyor mu?

massimo dutti dead
zara dead
beymen dead
polo garage dead
network dead
marks and spenser dead

genellikle alışveriş yaptığım tüm markalar o kadar kötü şeyler getiriyorlar ki para verip almaya utanıyorum ya... massimo'nun indirimi var mesela baktım, çöp yani.

nerelere bakıyorsunuz siz ? düz, smart casual, üzerinde at kafası kadar marka ismi olmayan kaliteli ürünler nerede bulabilirim?

 
uzun yillar yaptigim incelemeler ve giydigim urunler sonucunda giyim alisverisimi belirli markalara indirdim. ama ben hicbir zaman ne giydigine onem veren, modaya takilan biri olmadim o yuzden cok standart urunler giyiyorum kafam rahat oluyor.

tisort - lacoste
gomlek - gant
kazak - yun oldugu surece onemli degil ama iyi yun olacak.
kot - levi's
kanvas - dockers
ic camasiri & corap - blackspade modal olanlar
ayakkabi - adidas
  • antikadimag  (03.01.24 16:39:45 ~ 16:50:12) 
mudo


  • foster  (03.01.24 18:19:07) 
Mudo +1


  • kukuleta  (03.01.24 22:10:39) 
sanırım hepsiburada'nın markası olabilir. june markasının ürünlerini kalitesini beğeniyorum.


  • jepa  (03.01.24 22:41:53) 
network çöp değil. iyi şeyler bulunabiliyor. özellikle limited tarafına bak.


  • gabe h coud  (04.01.24 11:49:40) 
beymen club, massimo ölmüş falan değil. her sezonda iyi ürünler vardır, kötü ürünler vardır. tüketicinin kendi zevkini, giyim tarzını belirlemesi ona göre marka seçmesi lazım. giyimde farklılık seven biri değilseniz, tutucuysanız evet bu markaların yeni sezonlarının yüzde 80-85i size çöp gelir. bu iki markanın her sezonunda 3-5 güzel ürün oluyor, ben de onları alıp geçiyorum.

onun dışında, don-atlette dagi ve mısırlıya bakın, m&s de iyidir don-atlette.
  • kojonotsuki  (04.01.24 13:54:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.