[]

Citroen C5 mi Peugeot 3008 mi tercih ederdiniz?

Merhabalar

Sıkıntı var. Bu iki araç grubu c-sub diye biliyorum. Olmayadabilir tabi çok net bilgim yok :) özellikleri çok benzer. İkisi de fransız grubu. Aynı model ve kmde bu iki araç arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz? Birbirlerine karşı artısı eksisi nedir? Bir de bu fiyat bareminde bu arkadaşlar dışında öneriniz olur mu?


 
eğer 3008 in kadranları bu üste taşınmış modeli ise 3008 seçerdim
encrypted-tbn0.gstatic.com

zira önceki tasarımda sürücünün boyuna uygun değilse direksiyon kadranları görmeyi engelliyordu

önceki 3008 modeli ve c5 arasında kalırsam c5 seçerdim kokpiti daha havadar görüş alanı daha iyi

bir de c5 in koltukları daha konforlu diyorlar
  • freebird5406_2  (03.01.24 12:37:10) 
Arkaya 3 kişi oturacaksa C5 aircross, eğer düzenli olarak max. 2 kişi oturacaksa 3008.


  • burfak  (03.01.24 12:51:49) 
3008 konsolü güzel değil ve araç genel olarak sert bir araç. c5 daha mantıklı ve kokpit rahatlık önünde 3008den önde. ikisi de c suv.


  • mikahakkinen  (03.01.24 15:53:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.