[]

EMS cihazı ile yağ yakma

EMS cihazı ile yağ yakan arkadaşım var ve epey de faydasını gördüğünü söylemekte.

Para verip yag yaktırmak bunun fiziksel olarak vucuda özellikle iç organlara zararı var mıdır?

Kimse tehlikesinden bahsetmiyor.

 
EMS cihazı dediğiniz şunlardan mı?

Eğer öyleyse arkadaşınızın doğru söylediğinden emin misiniz?

www.hepsiburada.com
  • Mirket  (02.01.24 12:29:14) 
i5.walmartimages.com

aslında bu tarz profesyonel yerden hizmet alıyor seansı 250-300 tl gibi bir şey duruyor, parasından ziyade sağlık açısından etkisini soruyorum.
  • liberal  (02.01.24 12:42:58) 
İkisi de aynı şey. Pilatese destek olarak falan kullanmıyorlarsa bir fayda getireceğini sanmıyorum.

Kası uyararak kas kütlesini arttırırsın. Artmış kas kütlesi daha fazla kaloriye ihtiyaç duyacağı için. daha fazla yemeye başlamazsan yağ yanmaya başlar falan ama iğneyle kuyu kazmak gibi bir şey. Onun için dedim arkadaşın doğru söylediğinden emin misin diye.

Çoook işe yaradığını var saysak bile seansları sonlandırdığın anda kaslar hacim kaybetmeye başlayacağı için başlangıç durumuna hızla dönersin.

Bu arada cihaz FTR merkezlerinde de kullanılan bir şey. Bir zararı olduğunu sanmıyorum.
  • Mirket  (02.01.24 13:06:55) 
vücut yağı solunum yoluyla yakılır, bu tarz bir cihazla kilo vermek mümkün değil. bu tür cihazlar yalnızca kası elektrikle uyararak hareketini sağlıyor.


  • elvan abeyiylegezse  (02.01.24 15:58:12) 
Egzersiz ile desteklenince kas yapımı ve kilo vermeye yardımcı olan gelişmiş ems cihazları var ancak bunların uzun vadede kas yıkımı ve böbrek hasarı etkisi üzerine yeterli çalışma yok. Ayrıca cihazın fda onayı kadar uygulayıcının tecrübesi de önemli ve tek başına mucize değil


  • photo85  (02.01.24 21:15:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.