[]

sözlükte mesajların otomatik silin(me)mesi?

eskiden 1 ay sonra mı ne belli bir süre sonra mesajlar otomatik silinirdi databaseleri çok şişmesin diye (duyuru da aynı şeyi yapıyor hani), sanırım artık böyle kaynakları verimli kullanma gibi dertleri olmadığı için mesajlar silinmiyor? baktım birkaç sene önce gelen ya da attığım mesajlar hala mesaj kutusunda duruyor. yoksa hala başka türlü bir limit var mı? (mesela mesaj kutusundaki mesaj sayısı atıyorum 500'ü bulursa en eski mesajlar silinmeye başlanır gibi)

mesaj kutusundaki arşivleme özelliği, belli mesajları bu otomatik silinme işleminden kurtarmak için vardı. arşiv sekmesi ve mesaj arşivleme özelliği hala var ama artık mesaj silinmiyorsa bu özelliğe ne gerek var ki, niye hala var?


 
ekşiduyuruda siliniyor sözlükten silinmiyor.
arşiv özelliği şunun için var. toplu silme yaparken tüm mesajları silmeyi önlemek için.

  • jelly bear  (01.01.24 02:30:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.