[]

araplar taleplerini son gün mü iletti?

daha önce belli değil miydi? hadi diyelim Atatürk posteri, bayrak vs son gün belli oldu. İstiklal marşı ve Türkiye amblemlerinin yasaklandığını önceden iletmemiş miydi araplar?




 
açıklamada bayrak ve istiklal marşıyla ilgili sorun olmadığını ilettiler. diğer mevzular da çok büyük ihtimal bizimkilerin aklına bile gelmedi sözleşme yapılırken.


  • mustafakesekci  (30.12.23 13:59:47) 
bunlar araplarin degil tff'nin talepleri olmasi gereken konular


  • hewit  (30.12.23 14:22:06) 
Bu forma işi önceden fifaya bildirilmeliymiş böyle bir durumda var. Takımlar her türlü haklı adamlar 2 aydır istemiyor ama büyük ihtimal cbden baskı var. Yani yılbaşına bir gün kala ne futbolcu ne yönetici angarya suudi arabistana gitmek istemiyor. Zaten kimsenin oynayası yoktu.


  • mikahakkinen  (30.12.23 14:26:37) 
@mika; hayır, burada açıklaması var. Forma işinde sorun yok, isinma ürününün de bir kuralı yok.
twitter.com

  • logisticsmanager  (30.12.23 19:24:27) 
@mika takımlar ingiltere ve almanyaya teklif götürdü. ing. alm. kabul etmedi
azerbeycandan teklif geldi. takımlar azerilerin vereceği parayı az buldu
suud 110 milyon lira veriyor, orayı tercih etti onlar da.
  • lambırcek  (30.12.23 20:49:34) 
@lambırcek takımlar ilk teklifi yapsa da kasımdan beri itiraz ediyorlar. Olay siyasi boyuta girince takımlar zorla gitti.
gazeteoksijen.com

  • mikahakkinen  (30.12.23 23:45:48 ~ 23:46:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.