[]

gs fb olayı özet?

sözlükte bin tane başlık var, herkes bir şeyler sallıyor ama bu kadar gürültünün içinde olayı anlamak zor biraz. tane tane mesele nedir özetleyecek biri var mı?




 
- suudi'ler gelin kupayı bizim memlekette oynayın size para verelim dediler, federasyon ve takımlar kabul etti.

- maçın oynanacağı gün, yani bugün suudi'ler maça çıkarken takımların giyeceği atatürk tişörlterine ve "yurtta sulh cihanda sulh" pankartı ile sahaya çıkmalarına, seremonide istiklal marşı okunmasına izin vermediler.

- takımlar direkt olarak anında rest çekmeseler de bunu kesinlikle kabul etmediler. öğlenden maç saatine kadar görüşmeler yapıldı, ne görüşüldü belli değil. araplar mı bizimkileri ikna etmeye çalıştılar, biz mi arapları ikna etmeye çalıştık bilinmez.

- neticede anlaşmaya varılamadı. takımlar otelden stada gidip maça çıkmadılar, maç iptal oldu, daha doğrusu "bazı aksaklıklar nedeniyle" ertelendi.
  • kibritsuyu  (29.12.23 23:55:34) 
@kibritsuyu teşekkürler çok net olmuş böyle olayları sırasıyla dizmeniz, anladım şimdi. "ülkede rehin tutma" gibi bir şey de görmüştüm ama onun doğruluk payı yok sanırım?


  • bugungityaringel  (30.12.23 00:31:47) 
riyad'dan iki tane tarifeli thy uçağı var, birinin kalkış saati 12:10, öteki 12:15 ikisi de henüz kalkmış değil. oturdum ben de flight radar'dan onu takip ediyorum ne zaman kalkacaklar diye. birine 12:45, birine 1:10 yazıyor.

rehin tutulma değilse bile uçaklar kalkmadığı sürece bunu doğrulayamayız.
  • kibritsuyu  (30.12.23 00:34:46) 
kendimce bir iki bilgi;

cok buyuk ihtimalle suudiler teklif etmedi biz onlara gittik.
- olaylar en az dunden beri sicak ama kamuoyu bugun ogrendi
  • hewit  (30.12.23 01:45:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.