[]

Berlin ve Hamburgta tatil için kalacak bölge/yer?

Ramazan bayramında 2 3 şehirli Almanyaz gezi planı için aile için en uygun konaklama nedir? 1 çocuklu aile için önerileriniz nedir?

Booking ve airbnb arasında kaldım? Hangisi daha uygun olur?


 
Hamburg için:

Elbenin üstünde kalan bir yer olsun. Mümkünse hamburg-mitte de olsun. Mesela St.Georgta bir airbnb olabilir ya da neustadt ya da altstadt da bir otel olabilir.

Mitte olmazsa Eimsbüttel de Rotherbaum taraflarında airbnbler güzel olur çıkarsa.

Ya da altona da st.paulinin sakin yerlerinde ya da sternschanze altona altstadt tarafları olabilir.

Ulaşım sıkıntısı diye bir şey yok malum. Bu yazdığım yerlerde oteller de var. Güzel airbnbler de çıkar diye tahmin ediyorum.
  • AlsterWasser  (29.12.23 13:15:44) 
ücret olarak hangisi daha uygun olur bilmiyorum ama berlin'de mitte ya da charlottenburg'da kalin. kreuzberg ve friedrichshain'in belirli yerleri ya da prenzlauer-berg de olabilir ama ilk saydigim iki yer bir turist icin daha cazip yerler. genelde turistler bu bölgelerde konaklar.


  • sir gawain  (30.12.23 05:14:17 ~ 05:16:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.