[]

Apple watch sürüm düşürme mümkün mü?

Iphone 7de kullandığım watch se modelini iphone 12 ile eşledikten sonra sanırım bir güncelleme yüklendi ve şimdi tekrardan 7 ile eşleyemiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Apple servise götürsem saatin sürümünü düşürmeye yardımcı olurlar mı acaba bilgisi olan var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.




 
sürüm düşürmek maalesef mümkün değil, ama sizin sorununuz o değil gibi görünüyor. eşleşmesi lazım ama öncesinde iphone 12’nin bluetooth ayarlarından saati unutmanız gerekiyor. unutunca zaten saat kendine reset atıp sanki kutusundan yeni çıkmış gibi eşleşmeyi bekleyecek.


  • orient blue  (29.12.23 09:56:15) 
Aslında resetledim ama 7 ile eşleşmeyi denediğimde “eşleşme için daha üst bir sürüm gerekmektedir” gibi bir uyarı alıyorum. Büyük ihtimal 12 ile eşlediğimde güncellendi ve şimdi iphone ona uyumlu değil.


  • akan dame  (29.12.23 10:07:35) 
evet iphone 7 eski sürümde kalmış, onu da güncellemeniz lazım.


  • orient blue  (29.12.23 10:48:31) 
O da en güncel halinde ama daha güncellemesi yok :(


  • akan dame  (29.12.23 11:09:04) 
Evet şimdi baktım da watchOS 10 en az iPhone XS ve iOS 17 istiyormuş, yani bu durumda iPhone 7 ile çalışmaz maalesef.


  • orient blue  (29.12.23 12:43:44) 
Yine de apple’a gidip şansımı deneyeceğim ama umudum yok. Çok teşekkür ederim.


  • akan dame  (29.12.23 13:50:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.