[]

Bu Dyson sıfır mı yoksa önceden iade edilmiş mi?

İnternetten Dyson siparişi verdim. Karton kutuyu açarken köşede bir eziklik gördüm. Darbe gibi değil. Sanki birisi kutuyu kapatırken düzgün kapatamamış gibi.

Daha sonra cihazın haznesinde tozlar gördüm. Özellikle siyah lastiğin olduğu kısımda çok fazla beyaz toz var. Haznede de beyaz tozlar var. Fotoğraflardan belli oluyor mu bilmiyorum ama şeffaf kısımda da hafif bir çizik var.

Şimdi bu Dyson sıfır mı yoksa önceden iade edilmiş mi?

1. hizliresim.com
kartonun sol kısımda hafif eziklik var

2.hizliresim.com
siyah plastik kısım çok tozlu

3.hizliresim.com
siyah plastik kısım çok tozlu

4.hizliresim.com
haznenin şeffaf plastiği tozlu

5.hizliresim.com
haznenin şeffaf plastiği tozlu

 
dış kutusu sealed geliyor zaten.

öyle değil miydi?
  • gurur  (29.12.23 10:20:02) 
Tozlu gelmesi ilginc. Ben aldigimda kutu acilmamia ve tertemizdi. Ben olsam geri gonderirdim


  • bradshaw  (29.12.23 10:45:36) 
kullanılmış.
dyson sitesinden mi aldınız?

  • nuisance  (29.12.23 13:18:32) 
dyson el süpürgelerinin o siyah dediğiniz lastik kısımları üretimde pudralanır. açılıp kapanması kolay olsun diye. o beyaz tozlar pudra. tüm süpürgelerde mevcut. o pudrayı sürmeseler hazneyi açamazsınız, lastik yapışır.

dyson'ın kutusunun dışında 1 kutu daha olması lazım. eğer ikinci kutu da açıktıysa, yani açılıp tekrar bantlandıysa sizden önce deneme yapılmış olabilir ama bu ürün temiz görünüyor. ben mağazadan sıfır aldığımda da böyleydi.
  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (29.12.23 14:08:37) 
Kullanılmış. Geçen yafta bizde aldık, böyle bir toz asla yoktu.


  • dream  (01.01.24 14:30:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.