[]

Arabada çizikleriniz olunca ne hissediyorsunuz?

Arabanın sağında solunda çizikler var (ben yaptım). Bir tane de derin çizik var, baya boyası kalkmış. Aşırı canım sıkıldı. Kendimi kötü hissettim aslında, kötü kullanıyorum, arabayı ne hale getirdim diye. :(

Ön tarafta çizikler var, yanda az buçuk var. Çok keyfim kaçtı. Ben dönmeyi ya da önümdekiyle mesafeyi ayarlamayı beceremiyorum herhalde dedim. Yetersizlik hissim tavan yaptı kısaca. :)

Siz ne hissediyorsunuz?

 
Çalı çırpı cizigi var, sanki benim vicudumu çizmişler gibi hissediom :') canım arabam <3


  • abuzer  (28.12.23 17:35:33) 
Arabayı ilk aldığım zamanlar ağlayacak gibi oluyordum, öküz oturuyordu içime. Şimdi araba 12 yaşında, umrumda bile değil. Hasbelkader ufak tefek kaza sürtme vs olduğunda durup bakmıyorum bile.


  • zikardo  (28.12.23 17:50:02) 
Böyle şeylerde, bir kaç gün sonra unutulması kolay olması için şimdiden unutmalıyım..
diyerek kendimi şartlandırıyorum.

Maddi manada veya eşyaya dayanan mükemmelliyeçi olma huyunun kendisi psikolojiyi bozmak için yeterli.
Gerek yok.
  • diyecevaplandı  (28.12.23 17:59:55) 
nazarlik diyoruz geciyoruz..


  • cooperr  (28.12.23 20:24:25) 
Kaza olmasin yeter


  • lapaz  (28.12.23 21:01:30) 
30 yaşına kadar çok takardım, benim çizmediğim bir sürü çizik var hiç kafama takmam. Çok takıyorsan mini onarıma bırak orada pasta cila vs. hallederler.


  • mikahakkinen  (29.12.23 08:35:58) 
umrumda olmuyor.


  • gurur  (29.12.23 10:20:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.