[]

maaş pazarlığı

önümüzdeki ay şirket yeni maaşları açıklayacak, genelde maaşın yatcaağı gün srnin yeni maaşın xx tl derler. geçen sene de oran %30 olmuştu. bu sene de aynı oranda geleceğini ve üzerimdeki iş yükünü düşünerek daha da yüksek bir orana çekmelerini isteyeceğim. ancak bu sene şirkete yeni bir ortak(büyük) geldi. eminim, ben maaşa zammı arttırın dediğim zaman ortaklarımız var, kendimiz karar veremiyoruz diyecekler. bu yadsınamaz bir gerçek. pozisyon olarak şirkete ilk giren ve tüm operasyona bir şekilde dokunan bir pozisyondayım. bu durumda nasıl bir kaçak yol yaratmalıyım sizce? kuş kadar maaş ve gerçekten bu strese/operasyon yoğunluğuna değmiyor.




 
sektörde benzer pozisyon maaşlarını duymuşsunuzdur illa onlardan örnek verebilirsiniz, ya da yeni gerçekleştirilen asgari ücrete %49 zammı hedef gösterebilirsiniz.
makul karşılanacağına eminim.

  • erty_ksk  (28.12.23 15:52:49) 
Geçen sene yüzde 30 aldıysanız (yanlis anlamadiysa) zaten enflasyon karşısında fakirlesmissiniz. Geçen seneki enflasyon dönemi 30 veren bu sene daha iyi vermez.
Bence sizin is bakmaniz lazım. Kuş kadar maaş ya başka işe geçince yükselir ya da sirket sizi kaybetmek istemezse.

Kaçak yol yok yani. Kaybedilmemesi gereken bir calisansaniz orta yol az çok belli. Sizi kaybetme riskleri yoksa gene umursamaz bir zam verirler bence.
  • logisticsmanager  (28.12.23 16:01:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.