[]

Bu kargo bugün gelir mi?

Salı günü öğlen gibi Amazondan Çarşamba teslim gözüken 4 parça bir şeyler almıştım. 1 parçası aynı gün kolay gelsin ile kargoya verildi, Çarşamba sabah geldi. Diğer 3 parça Çarşamba akşam agt kargoya verildi. Şu anda hala gönderi kabulu yapıldı statüsünde bekliyor. Teslim tarihi bugün gözüküyor ama agt olduğu için çok umudum yok açıkçası. Bugün gelir mi sizce?




 
agt ise çok zor hele yılbaşı geliyor herkes bir şeyler alıyor yılbaşından önce gelirse öpüp başınıza koyun


  • matilda  (28.12.23 11:21:20) 
agt ise hiç umut yok hocam...


  • plutongezegendegilmi  (28.12.23 12:37:42) 
Dağıtıma çıkmış. akşama yola çıkacaktım. yetişecek mi bakalım? kolay gelsin olsa şimdiye gelmişti. ah amazon ah.


  • inheritance  (28.12.23 13:40:33) 
kargo tamamen sizin bölgeniz ile alakalı.
agt ya da kolay gelsin vs benim bölgemde aşırı iyi.
ben daha amazon'da aldığım herhangi bir ürünün ertesi gün geldiğini görmedim.
hemen yarın geliyor.
o yüzden agt, ptt, aras, mng önemli olan sizin oradaki acenta.
bence gelir.
  • OgutucuRecep  (28.12.23 14:22:54) 
Gelemedi. Klasik geldik evde yoktunuz muhabbeti.


  • inheritance  (28.12.23 22:50:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.