[]

Yurtdışı ikamet - yurtiçi banka hesabı açmak

Enpara, İs Bankasi ve Cepteteb banka hesabı ve/veya kredi kartı başvurusu yapmama izin vermiyor. Açık hesaplar var ama kapatıp başka bankaya geçmeye çalışıyorum.

Yurtdışında ikamet eden kişiler ne yapıyorlar?


 
Ben ilgili bankalarin cep telefonlari ustunden banka hesaplari actim, hesap acmada bir sorun yasamamaniz lazim, ben yasamadim en azindan.

Sorun kredi karti almada, bir sekilde eskaza aldim ama normalde ikamet adresi yurt disi diye basvuru bile almiyorlar. Belki Turkiye'ye gelince ikameti Turkiye'ye alip basvurulabilir.
  • sertac akin  (26.12.23 22:29:17) 
edevlette filan ikametim yurtdisi olarak gozukuyor.

zamaninda her bankadan hesap acmisim, onlari kullanmaya devam. kredi karti olarak teb ve enpara var. teb yurtdisinda oldugum icin artik limit arttirmiyor. enpara ise yurtici yurtdisi bakmadan bam bam bam.

cep telefonundan bir kere hsbc'de hesap acmaya calistim, oturumunuz yurtdisi oldugu icin bu yolla hesap acamazsiniz dedi
  • fakyoras  (27.12.23 18:21:35 ~ 18:21:53) 
ben de hesap acamadim. son adimda net bir sekilde ikametiniz yurtdisinda oldugu icin hesap acamazsiniz gibi bir sey soyluyor.


  • hot potato  (27.12.23 18:37:51 ~ 18:37:58) 
İs Bankasi subesine gidip acabildim, kredi karti da alabildim.

Bordro veya banka dokumu gibi maasi gosterir belge istediler.
  • fadetoreality  (28.12.23 01:40:02) 
@fadetoreality mesaj attim


  • hot potato  (28.12.23 22:09:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.