[]

Dyson süpürge hakkında

merhabalar. evde bir robot süpürge ve yaklaşık 10 yıllık bir normal süpürge var. aklımda ne zamandır kablosuz bir süpürge de almak vardı fakat çok zaruri bir ihtiyaç olmadığından erteledim. yeni yıl ile birlikte çoğu şeyin fiyatlarının artacağına dair bir düşüncem var. dyson süpürgelere bakıyorum da son çıkanı 26500 tl. sizce bu durumda çokta elzem olmayan ama ileride fiyatının da artacağını düşündüğünüz ürünü almalı mıyım? birde eğer alacaksak olsanız siz hangi modeli tercih edersiniz?




 
Kablosuz süpürgelerde en büyük sorun batarya. Nası en iyi telefon iphone ama şarjı belli süre sonra yetmiyor onun gibi düşünün. Batarya işini dünya çözene kadar çok para vermenin anlamı yok. Ben tineco aldım, batarya değişimi özelliğine de para verdim en azından 5 6 sene götürür. Bu süpürgelerde fark çekiş gücü ve bataryanın süresi. Ancak zaman geçtikçe bataryalar ölecek. Çok para vermek yerine bir mağazaya gidip deneyin batarya büyüdükçe ağırlığıda artıyor.


  • mikahakkinen  (26.12.23 13:08:13) 
hayır sırf fiyatlar artacak diye alınmaz.

dyson özeline gelirsek, dyson pil konusunda çok iyidir, farklı arızlar olabilir fakat pille sorun yaşamazsınız.

en güncel model dediğiniz sanırım gen5, bu cihaz fiziksel olarak çok ağır ve pahalı.
gerçekten kablosuz dysona ihtiyacınız varsa v10 modelini tavsiye ederim, f/p modelidir.
  • nuisance  (26.12.23 13:42:03) 
hayır sırf fiyatlar artacak diye alınmaz +1
ikame olarak kullandığınız bir ürün varken almanız biraz gereksiz, ha eski süpürge iyi çalışmıyor kullanım ömrü doldu deseniz belki.
dysonun bana haznesi çok küçük geliyor tüm ev tek seferde boşaltmadan süprülmüyor, evde hayvan varsa bu boşaltma 3-4 kere tekrarlanıyor.
ve ağır gerçekten klasik süpürgeden dysona geçecekseniz 1 odada kolum yorulmuştu.
  • eja  (26.12.23 14:21:30) 
v10 tercih edilebilir. lazer ışık çok önemli değil bence. onun haricinde diğerleri hemen hemen aynı özelliklere sahip.

v10 incelemesi
youtu.be
  • walter white kilikli  (26.12.23 17:23:49) 
güç kontrol düğmesinin önemini göz önünde bulundurursak v12 iyi. bence hepsi hayvan tüyünü iyi temizliyor geriye biraz dijital showlar kalıyor. v15 ve v8 kullanan biri olarak 12yi ideal görürem.


  • ala09  (26.12.23 22:24:05) 
ben de bir suredir bakiyorum, v10 alip gececem buyuk ihtimal. v10 ile v15 arasinda pek bir fark yok gibi ama fiyati iki kati, dyson'da apple mantigiyla ilerleyen bir marka.


  • cooperr  (26.12.23 22:29:31) 
Ben philips aqua trio aldim cok memnunum


  • instant crush  (27.12.23 10:22:24) 
Evde evcil hayvan yoksa bu bütçelerin gerekli olduğunu düşünmüyorum bende kedi ve dyson var parasını çıkarıyor ama evde evcil hayvan yoksa sürekli ev o kadar toz olmuyor bu da bir gerçek. Dolasıyla sürekli yoğun performans gösterecek bir makineye ihtiyaç olup olmadığı önemli eğer kedim olmasa daha uygun fiyatlı bir cihaz alırdım ama dyson muhteşem; özellikle koltuk aparatları filan çok iyi oluyor tüy temizliği kolay oluyor.


  • titanic kemancısı  (27.12.23 12:50:35 ~ 12:50:54) 
Fiyat artacak diye alışveriş yapacaksak işin içinden çıkamayız çünkü iğneden ipliğe zam gelmeyen ya da gelmeyecek tek kalem bile ürün yok.

Dyson v12 tavsiye ederim;

* Öncelikle v12 oldukça hafif ve kullanması diğer modellere göre çok daha kolay
* V12 diğer modellerde olduğu gibi tetiğe basarak çalışmıyor. Bu da net bir kullanım kolaylığı sağlıyor. sürekli el tetiğe basılı olmak zorunda değil.
* Toz haznesi 10 saniyede temizleniyor. Bu yüzden haznenin küçük olmasının, çabuk dolmasının falan bir önemi yok. Diğer avantajlarını düşününce 10 saniyede boşaltıp devam etmek hiç dert olmuyor.
* Eco modunda kullanıyorum ve yaklaşık 2 yıldır pil ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Günde 5 dakka şöyle bir geçince zaten artık toz da olmuyor, kullanması çok pratik olduğu için yormuyor ya da süpürmek iş gibi gelmiyor.
* Çekim kuvvetinin düşük olmasının çok bir önemi yok çünkü önünde sürekli dönerek tozu kiri hazneye iten bir rulo olduğu için her halukarda temizlemiş oluyor. Bu yolların kenarlarını temizleyen fırçalı küçük belediye temizlik araçları gibi, çeri çöpü içeri doğru alarak çalışıyor.

Ez cümle alınır mı? Bence eğer vaktiniz kıymetliyse, kendinize ayırdığınız kısıtlı vaktitten süpürgeye ayırdığınız zamanı azaltmak istiyorsanız alınır.
  • thracia  (27.12.23 13:37:45 ~ 13:39:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.