[]

yukarı kattaki tadilat gürültüsü?

sitede oturuyorum. yukarı kattakiler tadilata başladılar. hafta içi çalışıyorlar ve sabah 10 ile akşam 5 arasında yapıyorlar o konuda sıkıntı yok. ama bugün site yönetiminden 2 ay süreceğini öğrendim tadilatın.

bizimde 1,5 yaşında çocuğumuz var. öğle uykusu uyuyamıyor çocuk matkap gürültülerinden.

2 aylık tadilat süresi çok değil mi? bizde eve taşınırken ufak tefek işlerimiz oldu ama max. 1 hafta sürdü.

bunun bir maksimum süresi olmuyor mu? benim başka hakkım var mıdır? yoksa mecburen buna katlanmak zorunda mıyım?

 
Bizim komşu da 3-4 ay tadilat yaptı. Bu aylardan biri ramazana denk geldi. Her gün matkap sesleriyle uyandık. Çok büyük problem. Bence de bir tadilat max 1 hafta bilemedin 2 hafta sürer. Bu bina kaba inşaat değil ki aylarca tadilat yapasın. Oturanlar var orada, yaşlısı var hastası var bebeği var. Saygısızlık. Geçmiş olsun.


  • Tisatiaşer  (26.12.23 11:15:47) 
elinizde 3-4 fincan kahveyle merhaba, ben alt katta oturuyorum öğlen 1-2 arası matkap gibi işleri yapmasanız olur mu bebeğimiz uyuyamıyor derseniz kimse reddetmez.
Yoksa kanuni olarak bir yere varamazsınız memleketimizde.

  • pascha d  (26.12.23 12:21:59 ~ 12:22:43) 
1.5 yaşında oğlu olup tadilat yaptırmış biri olarak yazıyorum, tatlı dil ile giderek çocuğu uyuttuğunuz saatler arasında ses yapmamalarını ev sahibine söylerseniz anlaşacaksınızdır.


  • mirty  (26.12.23 21:10:51 ~ 27.12.23 09:05:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.