[]

Yurt içi döviz transferi, SWIFT ücret tahmini, alternatif yollar

Merhaba,

- Yakın zamanda Türkiye'deki iki banka arasında döviz transferi yaptınız mı? Ne kadar bir meblağ için toplam ne kadar ücret ödediniz?
- Gönderici ve alıcı bankaların ücret tarifesini öğrendik diyelim, aracı bankalardan ne kadar kesinti yapılacak yaklaşık bir fikir edinebiliyor muyuz?
- Wise gibi bir alternatif var mı?

Nakit çekeyim bankamatikten filan yatırayım diye düşünüyordum, HSBC'nin koca şehirde şubesi bile kalmamış.

 
kendi hesapların arası dolar havalesi yapmak istiyorsan midas üzerinden kesintisiz yapabiliyorsun.


  • gibicibicis  (25.12.23 23:50:22) 
Maalesef Midas'ın ING ve HSBC'de hesabı olmadığından yine SWIFT yapmak gerekiyor sanırım.


  • fadetoreality  (26.12.23 00:02:00) 
İşbanktan irlandaya yaptım. 11k euro için 55 euro, 3.200 euro için ise 16 euro para kesti. Meblağ arttıkça miktar düşüyor sanırım.


  • Unde bach canim  (26.12.23 09:58:53) 
Minimum 15 dolar civarıydı sanki


  • aguen  (26.12.23 11:11:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.