[]

Ben evham mi yapiyorum?

Gereksiz sorular kosesinde bugun:

Olay şöyle gelisti. Efendim simdi ben bir clio alacagim insallah, sifir, renault bayiinden. Kaporayi verdim. Fatura kesilecegi zaman odeme icin size haber vericem dedi satis danismani. Bizim de paramizin bir kismi doviz ve altinda. Cuma gunu mesaj attim, odemeden 1-2 gun once haber eder misiniz diye. 27-28 i gibi hazir edin dedi. Buraya kadar tamam.

Bu sabah da bozdurmadan once tekrar sorayim dedim sarkacaksa odeme daha gec bozdurayim diye. Mesaj attim sabah, okudu. Mavi tik oldu ama donmedi.
Neden donmedi, bir sorun mu var? Sorun yoksa bile bu kabalik degil mi? Ben mi cok evhamliyim?

Thank you

 
Çok sıkmış olabilirsin.


  • dissendium  (25.12.23 19:51:20) 
Kaporayı banka havalesi ile ticari hesaba yaptıysanız evhama gerek yok. Ayrıca arayıp sorabilirsiniz böylece kusura bakmayın sık soruyorum ama ben de yatırım hesabımdan çekece Vs diye nedeninizi de belirtirsiniz ve cevap alamama durumunuz da olmaz.


  • Kediyi üzdün  (25.12.23 20:54:37) 
Satıcıyı biraz daraltmışsınız. O da şuan ölü takliti yapıyor. Birkaç güne parayı bence nakite çevirin. Yüklü döviz ve altın tak diye bozdurulacak bir rakam degil.


  • limonlu eksi  (25.12.23 21:15:50) 
Satış temsilcisi mesajınıza dönseydi iyi olurdu ama dönmediği için kabalık etmiş sayılmaz.
Öncesinde size 27-28'i gibi parayı hazır edin diye bilgi vermiş, bir değişiklik olsaydı haber verirdi.
Şu durumda evet, evham yapıyorsunuz. Olsun. Olur öyle heyecanlar.

Parayı bence de TL'ye çevirin. Günlük faize de koyabilirsiniz sonra. 1 milyon TL olsa günde 1000 lira gibi bir faiz veriyor olması lazım.

Hayırlı olsun yeni arabanız.
  • pispinti  (25.12.23 21:30:26) 
Tesekkur ederim, evet bayiinin adina acilan hesaba eft yapmistim. Arkadasim da aynisini soyledi. Degisiklik olsa haber ederdi diye.

Gunluk faizi dusunecegim
  • balpolen  (25.12.23 22:01:20) 
çok net söylüyorum bayiyi ve elemanı sürekli darla. siz hizmet alansınız ve para ödeyeceksiniz, bilgi almak hakkınız. net bilgi versin veremiyorsa da belirtsin.


  • calmdown  (26.12.23 13:49:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.