[]

videolarda cikan araba yarisi oyunlari

bu yt shorts, tiktok, insta reels'da falan videolarin arka planinda ya da videoyu ikiye bolup altta gorunen araba yarisi goruntusunun olayi ne ya surekli karsima cikiyor bir esprisi var mi yoksa sifir alaka sacma sapan bir sey mi?




 
benim aklıma telif yememek vs. geldi. ne kadar mantıklı bilmiyorum.


  • lazpalle  (25.12.23 09:34:06) 
Benim bildiğim yeni nesil hiçbir şeye odaklanamadığı için özellikle birinin bir şey anlattığı düz hikayeleri bir dakikalığına da olsa dinleyemiyorlar.

Bu tarz videolar da kişinin videoda kalmasını sağlıyor.
  • chicha_v2  (25.12.23 09:37:53) 
chicha +1 ayrıca uzun süre izlenirse algoritma icabı başka kullanıcılarda da görünsün diye yapılan saçma bir şey olduğunu düşünüyorum, çoğunu geçiyorum ama yine çıkıyor.


  • Improbable  (25.12.23 09:52:17) 
bir amacı yok. (çoğunlukla) yapay zeka tarafından dümdüz bir sesle seslendirilen hikayelere görüntü olsun, renk olsun maksat.

kinetik kumdan yapılmış kalıpları dilimleme videoları falan da var, hipnotize ediyor adamı. hikeye bomboş olsa da adam takılıp kalıyor.
  • kibritsuyu  (25.12.23 09:56:35 ~ 09:57:48) 
@kibritsuyu yok ya normal insan konusuyor ona falan da yapiyolar, muhtemelen odak konusu chicha'nin dedigi gibi.


  • bay b  (25.12.23 09:58:04) 
bunlara hook video deniyor

kisinin ilgisini cekmek icin sektorun urettigi bir sey
z kusagindan inanilmaz ise yariyor. izleme ve tiklama sureleri artiyor
  • foster  (25.12.23 10:14:26) 
Bir diger versiyonu da bir sey anlatirken alakasiz baska bir sey yapmak.

Antalya'nin gezilecek yerlerini anlatiyor ama makyaj yapiyor videoda. Ya da sacini oruyor alakasiz bir sey anlatirken.

Kimi nereden yakalayip videoda tutabilirlerse artik. Bazisi oyunu izliyor gecemiyor, bazisi makyaja takiliyor, bazisi da dinliyor. Maksat ekranda cok tutmak.

Sirke dondu ortalik :) ama yontem calisiyor
  • brkylmz  (25.12.23 10:40:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.