[]

dyson elektrikli süpürge kullananlar

model konusunda yardıma ihtiyacım var. bir arkadaşım japonya'dan dyson getirecek.

japonya'nın amazon'u rakuten'de aşağıdaki model çok popülermiş. 1000'den fazla yorum var.

model adı

dyson cyclone v10 fluffy sv12 ff lf
item.rakuten.co.jp

türkiye'de de satılan bir modelmiş ama pek yorum göremedim
www.akakce.com

sizce alınır mı?

 
Bizde v15 var. Kedi ile birlikte yaşayan insanlar olarak çok işimize yarıyor.

En son çıkan modeli ise Gen5detect diye geçiyor. Bahsettiğiniz model de mutlaka iyidir ama ben olsam daha yeni modellerden birisini alırdım.

Japonyadan süpürge getirmenin fiziksel zorluğu konusuna girmiyorum.
  • pispinti  (24.12.23 12:09:56) 
v10 kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim.

alırken v10,v12,v15 test edip aldım. V15, V10'a göre çok ses çıkarıyor ve çok ağır. V10 daha pratik geldiği için v10u aldım.

v12'nin de haznesi küçük olduğu için tercih etmedim
  • PoscheN  (25.12.23 09:09:59) 
Ben v12 kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

10 saniyede boşaltabildiğin bir haznenin büyüklüğü bence önemli değil. (10 saniye abartı değil) Kaldı ki günlük 5 dakikalık bir süpürme rutininde zaten hazne dolmuyor bile.

Ancak bununla birlikte çok daha hafif olması kullanırken büyük avantaj sağlıyor. Bir de en büyük avantajı, diğer modeller gibi tetikli olmayışı. sürekli tetiğe basmanız gerekmiyor.

Evde robot süpürge vardı, dyson'dan beri çalışmıyor, çünkü robotun 1 saatte yaptığı işi dyson 5 dakikada bitiriyor.
  • thracia  (25.12.23 11:19:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.