[]

Şile Tapu Dairesi

Merhaba

Şile tapu dairesine Bakırköy'den toplu taşıma ile gidilebilir mi ? Gidilirse nasıl gidebilirim ? ( metrobüs, marmaray, metro, otobüs vs. hepsini kullanabilirim )


 
139T olmalı otobüs numarası, Tepeüstü'ne gidiyor Şile'den. Ona biner, çekmeköy metro durağında inersin.

Metroya biner, altunizade'den metrobüse aktarma yaparsın. Sonrası kolay sanırım.

Edit: ben tersden anlamışım :)

Tam tersini yap, metrobüs ile Altunizade'ye gel ve Üsküdar - Çekmeköy metrosuna, çekmeköy yönünde bin.

Son durakta in ve şile yönünde 139T, veya üsküdar şile otobüsü, ya da yeni bir minibüs hattı açılmıştı şile için, onu öğren ve bin.
  • John Bloor  (22.12.23 15:23:54 ~ 15:25:46) 
@John Bloor

Eyvallah çok makbule geçti. Marmarayla üsküdar yaparım oradan çekmeköy. Artık oradan da dediklerinizden birini denerim.
  • messor  (22.12.23 18:51:06) 
Üsküdar’dan direkt otobüs gidiyor. Otobüs sarı otobüs deği. Bildiğin şehirler arası otobüs. Ama Akbil geçiyor


  • jackyr  (22.12.23 23:39:04) 
Otobusun nosu da 139. Uskudar-Sile


  • balpolen  (23.12.23 03:36:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.