[]

1 haftadir hastayim.

Tam bir haftadir hastayim ve iyilesme gostermiyor. Asiri halsizlik, geniz akintisi , burun tikanikligi ve biraz da oksuruk. Normalde 2-3 gunde toparlarim. Benzeri birsey yasayan var mi? Doktora bile gitmeye halim yok. Butun gun yatiyorum. Boyle grip olur mu?




 
merhaba,
geçmiş olsun şu an benim etrafım çoğu bu şekilde en az 15 gün yatan var, geçmeyen bir grip var sonra öksürüğe dönecek ve en az 1 ay öksüreceksiniz.
serum yedi herkes toparlanmak için ama o da çok etkili olmadı tanıdıklarıma.
bahsettiklerimin yarısı coronaydı bu arada, ilk 3 gün pozitif vermedi sonraki günlerde pozitif çıktı 2 kişide
  • eja  (21.12.23 17:03:43 ~ 17:06:59) 
Ayni durumdayim 8 gundur. Halsizlik biraz toparladi ama tikaniklik suruyor. Corona testi yaptirmadim ama covid gibiydi. Antibiyotik, grip ilaci, bigaz ve burun spreyi kullandim burnumun acilmasi disinda pek faydasini hissetmedim


  • ala09  (21.12.23 17:18:27) 
Geçecektir. Rahat olun. Acele etmeyin.
Hastalıkta lazım "ne" olduğumuzu anlamamız için.

  • diyecevaplandı  (21.12.23 18:34:27) 
aynısı vardı 2 iğne ve antibiyotik verdiler, kuru öksürüğü kaldı, tansiyon ne durumda


  • mtgs  (21.12.23 19:26:36) 
Aynısı var. Evden çalıştığım için test yaptırmadım ama muhtemelen koronaydım. Ateş, öksürük, burun akıntısı, halsizlik, geniz akıntısı, ara sıra baş ağrısı ve son dönemde göğüs ağrısı. 1 hafta tüm belirtileri azalmadan devam etti. Daha sonra bazı belirtiler kayboldu fakat öksürük, halsizlik, geniz akıntısı, ara ara göğüs ağrısı ve baş ağrısı 1 aydır devam ediyor. Bugün tekrar hastalanacak gibi oldum hatta. Dün göğüs hastalıklarına muayene oldum. Akciğerde hastalığın etkisi olan bir bozulma gördü fakat endişe edecek bir şey değilmiş. Bir süre sonra toparlarmış.

İlave olarak son 3 yıldır(korona çıktı çıkalı) iyileşmelerin çok uzun sürdüğünü, benim durumumun yine iyi olduğunu ve 2-3 ay geçmesine rağmen hala öksürük vb. şikayetleri geçmeyen hastaların olduğunu söyledi.

Bence siz de bir şekilde muayene olmaya çalışın.
  • birşeylersoracağım  (21.12.23 23:22:53) 
sauna iyi gelebilir. geçmiş olsun.


  • gabe h coud  (22.12.23 12:03:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.