[]

0 arac satisi bilmem gerekenler

Arac araligin son haftasi ya da ocagin ilk haftasi gibi gelecekmis. 2024 cikisli olacak yani, bandrolu ben oderim, siz bir sey odemezsiniz dedi bayideki yetkili.

Ne bilmeliyim arkadaslar? Hic tecrubem yok. 200 bin onlarin verdigi dusuk faizli krediyi kullanacagim. Kalani nakit. Belki bu bilgi de onemlidir.


 
kasko yaptırını mutlaka, trafik zaten yapılıyordu.
0 araç için hiç bir şey bilmenize gerek yok, aracı zaten size anahtar teslim olarak veriyorlar.
çalıştırın ve keyfini sürün, kazasız belasız.

unutmadan 1 hafta içinde hgs başvurusu yapın, kredi kartına bağlayın.
  • nuisance  (19.12.23 15:36:59) 
Kasko için bayinin anlaşmalı sigortasına hemen razı olmayın, araştırın diğer firmaları da. Hatta trafik sigortası için de kasko için de araştırma yapın ve her firmadan fiyat alın.

HGS alın +1

Bir de malum ülkemizde çok karşılaşılıyor, aracı teslim almadan önce "şu boya ölçüm cihazınızı bir getirin de arabanın tüm parçalarını bir gösterin bana" diyin.

Utanmayın, hatta bir hikaye uydurun "daha geçen ay arkadaşımın aldığı sıfır araçta iki parça boyalı çıktı" vs gibi bişey sallayın.

Cihazı getirip ölçsünler her parçanın boyasını, böyle bir boyama tamirat yapıldıysa (nakliye esnasında olabiliyor) geri dönüşü zor artık ama en azından hediye kasko, bakım filan bişeyler alırsınız.
  • John Bloor  (20.12.23 12:37:01) 
Kampanyalı kredi olduğu için sigorta ve kaskoyu onlar yapmak isteyecek, razı olmama hakkınız var ama zorlarlar açıkçası geçen yıl bana iyi teklif vermişlerdi o yüzden kredinin de avantajı ile öyle zorlama gibi bir duruma sokmadım, kaskoda sıfır araç klozu isteyebilirsiniz, fiyatı baya oynatabilir ama ilk yıl içinde araç pert olursa ikinci el değeri değil o anki sıfır değerini öder kasko.


  • atom karincanin torunu  (20.12.23 13:41:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.