[]

Sizce bu çizikler ne izi?

Akşam farkettim. Gündüz migros’un önüne dikey parketmiştim, sanayi sitesine gittim, Marmaraforum avm’ye gittim bu üç yerden birinde olmuş ne olmuşsa. Bir fikriniz var mı? Kamyonet mi yapmış olabilir migrosta palet indirme kaldırma da mı yoksa avm açık otoparkında mı birşey olmuştur? Nasıl bir yol izleyeyim ne yapayım?

imagesupload.net


 
Çizikler nizami gözüküyor, geri gelen bir kamyonet kasası olabilir gibime geldi, çok da fikir yürütemedim. Öncelikle nerede olduğunu ve kim olduğunu bulmak lazım. Epey zor gözüküyor ama deneyebilirsiniz. Hasar karşı tarafın sigortasından onarılır, daha sonra da sigorta şirketine dava açıp aracın değer kaybını alırsınız.


  • Nature Works  (19.12.23 01:15:24) 
Aracınızı park ettiğiniz yer duvara karşı değil de önü açık bir yerde olmalı. yavaşça geriye gelen kasalı bir aracın işine benziyor. Çarpan aracın genişliği sizin araçtan büyük olmalı ki yan aynalarının da görüş açısına girmemiş olabilir.

Sorun çok büyük değil neyse ki ama bu işi takip ederek elde edeceğiniz hakka değecekse, peşine düşün.
Yoksa boş verin.
  • diyecevaplandı  (19.12.23 07:49:32) 
migros ve marmaraforum bir ihtimal de sanayi sitesinde oldu ise geçmiş olsun. uğraşmaya değer mi kendiniz karar vermelisiniz ki uğraşsanız da sonuç garanti değil.

kasko var ise beyan ile yaptırabilirsin ancak tutara bağlı olarak hasarsızlık indirimin gidebilir.
tam nerede olduğunu bilseydin, karakola gidip şikayetçi olabilirdin, bir evrak düzenliyorlar onu kaskoya verince işin görülüyor(lakin bir tanıdık falan yoksa bunu becermek ayrı bir başarı. koordinatı, saati, dakikası belli olay için bile bir hafta uğraştım, karakolda suçlular daha çok hürmet görüyor).
  • late viper  (19.12.23 19:53:57 ~ 19:55:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.