[]

Ev İşleri için kablolu vidalama-matkap seti önerisi

Selamlar. Evde kullanmak için bir vidalama aleti almak istiyorum. Gerektiğinde duvar delme işleri de yapabilsin. Sürekli kullanılmayacağı için şarjlı olanlardan değil de kablolu bir model istiyorum. Yanında tatminkar kalitede uçlarıyla set olarak gelse daha hoşuma gider.

Tavsiyesi olan varsa şimdiden teşekkürler.


 
Einhell diye bir marka var. delme ve vidalaması çok başarılı. darbeli vidalama akülü setinden alabilirsiniz. amazonda fiyatları güzeldi en son gördüğümde.


  • erty_ksk  (18.12.23 17:49:09) 
ben de sordum gecenlerde benzer bir soru. buyurun vereyim linki: (git: 1568564)

vidalama icin kablolu pek pratik olmaz onu soyleyeyim. uclu prizle gezmek zorunda olursunuz.
  • supergirl  (19.12.23 00:14:26 ~ 00:14:51) 
@supergirl sizin duyuru silinmiş. Evde kullanılacak üçlü priz uzatıcımız çok o sorun olmaz. Çok nadir ihtiyaç olduğu için pilli almak istemiyorum. Pil kullanılmayınca kendiliğinden ölen bir şey.


  • otonomo  (19.12.23 00:55:09) 
yok valla silinmemis www.eksiduyuru.com

pilliler evet cok basarili degil. akululer en iyisi, hem ama onlar da pahali biraz. pilleri de ekstra para.

ben almadim daha bu arada, hala bakiniyorum. bir seyi 2 sene arastirmadan alamiyorum :D

edit: ozur dilerim gizlilik ayariymis mevzu, evet.
  • supergirl  (19.12.23 01:24:17 ~ 20.12.23 23:38:17) 
@supergirl herhalde sözlük yazar hesapları görecek şekilde açmışsınız ondan görünmüyor.

Bu arada ben de bu akşam Koçtaş'ta şu modeli indirimde görünce 700 liraya alıp geçtim :) www.amazon.com.tr
  • otonomo  (19.12.23 01:38:55) 
vida ve matkap işleri için tek makina kullanmak sıkışan vidalarda problem olabiliyor. biz profesyonel tarzda işler yapıyoruz bunun da etkisi vardır.

belki başka bakanlar da olur genel olarak kullandığımız bazı ürünleri yazayım ihtiyacınıza göre seçersiniz.

her işe koşsun delsin söksün taksın bir cihaz Dewalt DCD796

vidayı fazla atan, ağaç işleriyle uğraşan, yalama etmeden sıkışmış somun-vida açmak isteyenler için Bosch GDR 12v-110

ömürlük olsun paraya da kıyayım ama sonra düşünmeyeyim derseniz milwaukee m18 setleri
(not: bir süre sonra akülerin yuvaya oturmasını sağlayan tırnaklar kırılabiliyor. bendeki 4 sene yoğun ve hayvani kullanılılar tarafından kırıldı. aliexpressten siyah parçayı alıp değiştirebiliyorsunuz.)

eğer kablolu klasik matkaplardan olsun derseniz Bosch Gsb 550 (özellikle betonda çok büyük delikleri bununla açamazsınız ama bir vida için dübel deliği açabilirsiniz.)

genellikle bunlar verim aldığımız cihazlar. spiralden daire testereye kadar envai çeşit malzemeyi düzenli olarak kullanılmaz hale getirip çöpe attığımız için artık seçici davranıyoruz. yok bunlar beni aşar derseniz gidip büyük bir yapı marketten satıştaki arkadaşların tavsiye ettiği ürünü alabilirsiniz. bozulan ve geri dönen ürünleri sevmedikleri için en iyi feedback'e sahip ürünleri size söylerler.

düzeltme: milwaukee setleri karıştırmışım dediğim kırılma olayı m12lerde var. m18lerde böyle bir şey yok.
  • bravoteam  (19.12.23 11:57:43 ~ 12:07:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.