[]

kahve öğütücü önerisi

elimde farklı kahve demleme ekipmanları bulunuyor (v60, aeropress, french press, moka pot) evde de bir dünya kahve çekirdeği. fakat el değirmeninden artık istediğim performansı alamıyorum. bu el değirmeni de vakti zamanında dandik seramik değirmenlerden almıştım aşağıdaki gibidir.

www.hepsiburada.com

commandante alacak gücüm de olmadığından ötürü: farklı kalınlıklarda çekim yapabileceğim otomatik öğütücülerden önerinize ihtiyacım var. tabii timemore el değirmenleri de gözüme güzel geliyor fakat emin değilim aynı paraya otomatik öğütücü mü yoksa el değirmeni mi ?

 
konik disli bi el degirmeni al gec. linkteki guzel gorunuyor. ben de ona benzer hario var. kahve konusu bence cok abartiliyor. 30k verecegin ekipmanla 500 liralik ekipman arasinda oyle ucuk bir fark yok.


  • buenosdias  (18.12.23 14:55:22) 
ben de manuel öğütücülerle uğraşmaktan bıkmıştım. açıkçası üşeniyordum. seramik öğütücülü makine arayışı içindeydim. çelik olanlar ucuz ama onlar da eşit öğütmüyor ve çekirdeği kesiyor. yurtdışından şu ürünü buldum. biraz yavaş öğütse de güzel öğütüyor. üstelik taşınabilir olduğu için kampta da yanıma almak avantajlı. tam şarj ile ince öğütümde 6-7 defa 20 gramlık öğütüm yapıyor. ben satın aldığımda 350 civarıydı fiyatı artmış. hem elektrikli hem de seramik öğütücülü kaliteli cihazlar çok pahalı. bu ürünü tavsiye edebilirim.

www.amazon.com.tr
  • jepa  (18.12.23 15:10:50 ~ 15:11:59) 
kg79 var bende. filtre kahve için kullanıyorum. çok düzenli öğütemiyor. tanelerin bazısı küçük bazısı büyük kalıyor. şimdi baktım buna 3000 lira istiyorlar. şimdi olsa buna 3000 lira vereceğime 3400 liraya melitta molino alırım: www.kahve.com

espresso yapacaksanız daha üst düzey bir makineye ihtiyacınız var.
  • inheritance  (18.12.23 16:17:33) 
kahvede en önemli şey öğütücüdür ve genelde acemi kullanıcılar tarafından pek önemsenmez.

elektrikli diyorsanız ve bütçeniz fazla yoksa direkt olarak bunu alın. daha hiç uğraşmayın, araştırmayın. bana güvenin.

www.cafemarkt.com

başka mağazalardan fiyat araştırması da yapın ancak cafemarkt son derece iyi müşteri desteği olan bir firmadır.

son olarak, sakın seramik değirmen almak gibi bir hata yapmayın.
  • motosiklet burclu adam  (19.12.23 00:24:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.