[]

Ikea Jarvfjallet

Arkadaşlar 9-10 bin tl verdim bu koltuktan aldım rahat edeyim diye. Oturulan yer harici fonksiyonları da iyi ama bir koltuktan temel beklenti oturulan yerin rahatlığı değil midir? Süngeri mi ince, başka sebepten mi bilmiyorum ama bir süre oturduktan sonra taşa oturuyormuş hissi veriyor. Değiştirme imkanı varmış, markusla değiştireyim mi, yoksa üstüne bir de oturma minderi alıp mı kullanayım rahat ettirir mi? Fikirleriniz için teşekkürler.




 
ikea'da deneyip tam bu sebeple Markus almıştım. Markusun süngeri daha kalın ve yumuşak. Fakat onda da sırt ayarı yok, boyuna beline uyuyorsa uyuyor, uymazsa yine mutlu olmazsın. Jarvfjallet'te kol ayarı vs. var mı bilmiyorum, Markus'ta o da yok.


  • nhk ni youkosu  (18.12.23 00:37:49) 
@nhk ni youkosuekşi sözlük yazarı: Jarvfjallette kol ayarı var: ileri geri ve yukarı aşağı oynuyor. Koltuğu ileri geri yapabiliyor. Bel desteği ve boyun desteği de yukarı aşağı yapıyor. Sırtı da yatıyor, kalkıyor. Her yeri oynuyor, harika. Gel gelelim oturağı berbat. Bunu da 5-10 dakikalık bir deneyimle anlamak mümkün gelmedi bana. En ucuz sandalye de kısa süreli bir oturuşla rahat geliyor. Bir sandalyenin notunu bikaç saatlik oturuşlarka bir kaç günlük denemeden sonra verebiliyoruz.


  • Tisatiaşer  (18.12.23 00:53:05) 
Kesinlikle parasının hakkını vermiyor. Bir gaming koltuk çok daha iyidir. Ayrıca toz tutuyor.


  • ferenc  (18.12.23 00:59:08) 
ben deneyip markus almıştım markusta da biraz beldeki destek rahatsız fakat yastık aldım o kısma


  • edaddy  (18.12.23 01:00:23) 
markus daha iyi ama bence ona da para verilmez. direkt gaming koltuk en temizi.


  • ferenc  (18.12.23 01:02:28) 
ikea'da ortalama kalitede urun gormedim. value prop'lari basit ve hizli kurulan kalitesiz urunler satmak uzerine.


  • antikadimag  (18.12.23 06:40:31) 
Markusla 3. yılımı doldurdum, bunda da aynı taşa oturma hissiyatı var. Aman diyim.

Şimdi yeni ne alabilirim diye bakınıyorum.
  • groovettyn  (28.12.23 12:57:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.