[]

Covid-19 aşısı, grip aşısı ve geçmeyen hastalık döngüsü

Mhrs'ye giriyorum, covid-19 aşısı hakkım tanımlanmış görünüyor. E-nabız'a girince de grip aşısı tanımlanmış, aile hekiminden yazdırın diyor. 2 aydır bir iyiyim bir kötü. Farenjit geçiyor soğuk algınlığı başlıyor, tam bitti derken bronşit oldum. Bronşiti ilaçla atlattım derken aradan daha 1 gün geçmedi şimdi de boğaz ağrısı ve halsizlik başladı. Lanet bir döngüyle cebelleşiyorum ve sağlıklı olmak neydi unuttum artık. Ben ne yapayım? Bu iki aşıyı da hemen olayım mı, ara mı bırakayım, iyileşmeyi mi bekleyeyim? Bana bir çare bulun, akıl verin... artık kafayı yiyeceğim!




 
iyileşmeden zaten aşı olamazsınız. grip aşısı olabilir ama covid aşısı olmazdım ben. sürekli hasta olduğunuza göre dinlenemiyorsunuz galiba. o yüzden bir ara verin mümkünse


  • paintov  (17.12.23 12:20:55) 
Aile hekimine git. Niye bu kadar çok hasta olduğunu sor. Seni bir hastaneye yönlendirsin.
Çünkü normal değil bu. Sebebini araştır. Ben de bir zamanlar sonbahardan ilkbahara kadar hasta olurdum. Burun ameliyatı oldum sorun çözüldü.
Şimdilik aşıları unut. Aşı sağlıklı insan içindir.
Grip aşısı tanımlandığına göre bir kronik hastalığın var da risk grubunda mısın. O konunun da sık hasta olmanla ilgisi olabilir. Doktorunla görüş.
Geçmiş Olsun.
  • Mirket  (17.12.23 12:49:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.