[]

migros çikolata

marketten bir çikolata aldım. aynı markanın bazı ürünleri diğerlerine göre yarı fiyatınaydı. markette de dikkatimi çekmişti üzerinde rusça yazılar var. sanırım türkiye pazarı için üretilmediler. neden böyle? rusya'ya gönderildi de kabul etmedikleri için türkiye pazarına mı satıyorlar? uluslararası bir marka bu arada.




 
Milka bunu hep yapıyor. Kampanya olduğunu düşünüyorum. Migros, Bim Rusya için üretilen stokları ucuza almış olabilir.


  • dissendium  (15.12.23 21:10:42) 
ahahha markayı hemen bildin :D ilginç geldi bana. acaba içinde zararlı bir şeyler var da iç pazara mı sürdüler diye düşündüm. çünkü aynı çikolatanın farklı hali 2 katı falandı. ambalajdan dolayı ucuz sanırım ama rusya'ya niye gitmedi merak ettim.


  • hknty  (15.12.23 21:22:45) 
Rus degil de Bulgar Milka'si olmasin o. Ingiltere'de bu buyuk markalarin Bulgar ve Polonya uretimli olanlari da dusuk fiyata satiliyor. Buyuk marketler ingiltere uretimi satiyor, bagimsiz ufak marketler Dogu Avrupa uretimi oluyor. AB icinde uretiliyorsa sikinti yoktur bence.


  • neck_and_neck  (15.12.23 21:33:24) 
evet bulgar alfabesiymiş galiba. bu arada bana mı öyle geldi yoksa aromasından dolayı mı ya da daha farklı ürettikleri için mi bilmiyorum ama tadı, kokusu vs. daha iyi geldi ya. daha önce böyle güzel kokanına denk gelmedim. :/


  • hknty  (15.12.23 21:50:22) 
bulgaristan ab üyesi olduğu için ve avrupa için üretildiği için tadı ve standartları içeriği daha da güzel olabilir, yarın gidip kaldıysa içeriğine bakacam :)


  • freebird5406_2  (15.12.23 21:54:41) 
Savaş var savaş, satamıyoe markalar. Lewis tan tshirt aldım izmirde 120 tl ye barkod rusça ya da ukraynaya üretilmiş ama satış olmaz dçye tr ye gönderilmiş. Gıdayı bilemem ama giyim kuşam vs. Bas geç. O fiyata bulamazsınız bir daha.


  • erty_ksk  (15.12.23 23:40:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.