[]

Lehlerin taşak malzemesi olması

Avrupa'da bir çok ülkede Lehler resmen taşak malzemesi olarak kullanılıyor. Peki bunun sebebi tam olarak nedir?

Çok garip bir dillerinin olması mı?
Sürekli savaşlarda ağır darbeler alması mı?
Dindar olmaları mı?

Bir türlü tam olarak anlayamadım. Aydınlatırsanız sevinirim.

 
duyuruyu açan kişi haklı fıkralarda falan hep geçer. polonyalılar bir, italyan ordusu iki. lehlerin niye dalga malzemesi olduğunu bilmiyorum ancak italyan ordusununki tabii ki başarısızlıklarından dolayı (sormadınız ama olsun =) ).


  • farabi  (04.07.10 17:22:45 ~ 17:23:30) 
benim bildiğim genelde belçikalılarla dalga geçerler. bir de ingilizler hollandalılara takmıştır kafayı.


  • i ve been mistreated  (04.07.10 17:44:08) 
var böyle bir şey sürekli olan ezilmiş olmalarıyla alakalı


  • fedaialkolik  (04.07.10 18:24:52) 
  • ekinoksah  (04.07.10 19:39:39) 
lehler avrupa'nın karadenizlileri gibi bir şey. bizde karadenizliler ne kadar dalga konusuysa, onlar da öyle. ama gördüğüm kadarıyla çok da bariz bir özellikleri yok dalga geçilmeleri için, normal bir doğu avrupa ülkesi. sizin de dediğiniz gibi tarih boyunca lehistan çok el değiştirdi. bir türlü ülke sınırlarını koruyamamaları, sürekli işgale uğramaları vs.. belki bundandır dalga geçilme sebepleri.


  • laluzdelavida  (05.07.10 02:06:09) 
bahsi geçen konu fıkralar değil. iskoç irlandalı yahudi vb fıkraları da popülerdir avrupada bunun italyan ve almanyan versiyonları da dolu. savaşlarda ayakta duramıyor olmaları alay konusu olabilir ama sanılan kadar uç bi durum yok. avrupalının malzemesi lehler değil yani


  • madyb  (05.07.10 12:03:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.