[]

iade konusunda en iyi pazaryeri hangisi

özellikle kendi üzerinden satış yapan satıcılara daha çok baskı yapan, müşteriyi daha çok kollayan?




 
Amazon.

A’dan Z’ye Garanti diye bi kapsamı var.

Satıcının kargosu 20 günde gelemedi. Sendeo yüzünden. Amazon satıcıya bir şey sormadan, telefonda beni dinledi, iadeyi yaptı.

Ürün de 30. gün gibi geldi. Şimdi geri göndermeye çalışıyorum.
  • wct3 org  (13.12.23 22:47:56) 
kesinlikle amazon


  • alaimisema  (13.12.23 23:40:54) 
Amazon yazılmış ama üzerine parmak basmak için ben de yazayım amazon.
Gwçen ay yuetsışından bir ürün sipariş ettik, uymadı, iade iatedik satıcı konşimento bakodu göndermedi, amazonu aradım, satıcıyla iletişime geçti ertesi gün satıcı 600 tl lik ürün için ürün sizde kalsın 100 tl göndereyim dedi. Olmaz dedim, kendin kargola ozaman dedi. Amazonu aradım, ürün sizde kalabilir paranızı biz iade ediyoruz dedi ve etti.
Bunun gibi daha kaç kere sorun çözdüklerine ben şahidim. Diğer satıcılar babamın olsa yine amazonu öneririm. Mükemmel vir müşteri hizmetleri var. Açtıkları kaydı takip edip, sonlandırana kadar size bilgi veriyorlar daha 3-5 günü geçen sorun yaşamadım. Hepsini sorunsuz çözümlediler.
Donuma kadar alabilirler o kadar sağdık bir müşteri yarattılar.
  • erty_ksk  (14.12.23 07:27:55) 
Amazon


  • hunharca ben  (14.12.23 09:12:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.