[]

Bir acemi motorcu sorusu: Arora cappucino almak mantıklı mı?

Bu motoru bilenlere sorum var, Şimdi ilk kez motor alacağım ve sevimli scooterlardan kullanmak istiyorum. Gönül ister ki direkt pembiş bir Vespa alayım ama şu durumda makul gelmiyor, çünkü seçenekler tüm birikimi vermek veya yüksek kredi oranları altına girmek, artı ilk motor olacak acemiliği de olacatır düşürüp çarpıp güzel makinelere zeval vermek istemem. O yüzden acemliği atarken şu cappucinolardan mı alsam dedim birkaç bin km kullanır satarım üstüne koyup daha iyisini alırım vs. Ama böyle alt segment ve ucuz araçlar ikinci el piyasasında nasıldır bilemiyorum.

Bilenler varsa nasıl bir motordur neye bakmak lazım satışı nasıldır vs paylasırsa cok güzel olur^^


 
50cc olan mı? gerçi hacimden bağımsız bu ve benzer markalar elbette honda’yla yamaha’yla kıyaslanmaz. bütçenize göre ikinci el japon alın bana sorarsanız. ille bunlardan alacaksanız da temiz, az yol yapmış ikinci el alın ki tekrar satarken zarar az olsun, hem de daha hızlı satarsınız.

motordan önce ekipmana önem verin, küçük hacimli, yavaş diye ucuza kaçmayın. ayak ucundan başınıza kadar giyinmeden binmeyin.
  • orient blue  (13.12.23 15:11:04) 
Ben kullanıyorum memnunum. Yakın mesafeler arasında git gel yapıyorum. 2021'den bu yana 6.5 bin kilometre yaptım. Ayrıca şu an satıyorum, tertemiz ve ekstralı. :) İlgileniyorsan iletişime geçelim.


  • eurhka  (13.12.23 16:19:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.