[]

Çalışma Masası Önerisi

Merhaba duyuru ahalisi,

Yeni bir çalışma masası arayışı içerisindeyim birkaç gündür, önerileriniz nelerdir?

Şuan kullandığım çalışma masasının hafifliği artık beni rahatsız etmeye başladı iyice, en ufak mouse hareketinde bile masa deprem oluyormuşçasına sallanıyor ve kullandığım eşyalar arttıkça masa daha da küçük gelmeye başladı(çay içmek istesem masada bir sürü eşyanın yerini değiştirmem gerekiyor)

Kullandığım masanın genişliği 90cm, derinliği de 45cm. Odamda sınırlı alan olmasından dolayı genişliği 120cm, derinliği de 50cm olan bir masanın bana uygun olacağını düşünüyorum. Çok güzel masalar var bu ölçüde ama masanın üstünde bir de duvara monte dolap olduğu için çoğunu elemek zorunda kalıyorum(kendiliğinden kitaplığı ve rafları olan masalar)

Eski usül klavye rayı olan masalar sanırım artık üretilmiyor. Masaüstü bilgisayar kullanıyorum, klavye rayı olan masa bulabilirsem masanın üstünde ciddi oranda boş alan kazanabilirim.

İlk aklıma gelen yer olarak IKEA'ya baktım ama Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde o fiyatlara daha güzel duran masalar bulabiliyorum.

 
"Çok güzel masalar var bu ölçüde ama masanın üstünde bir de duvara monte dolap olduğu için çoğunu elemek zorunda kalıyorum(kendiliğinden kitaplığı ve rafları olan masalar)"

çoğu firma bunları parça parça satar normalde. sordunuz mu?
  • lazpalle  (13.12.23 13:42:31) 
Ikea lagkapten tabla+ayarlanabilir ayaklardan aldim tabla cok hafif ayaklar daha agir. 2k gibi bi seye tekabul etti


  • ala09  (13.12.23 14:09:11) 
Trendyol Evidea satıcısından atlantik çam masa aldım. Çok memnunum.


  • dissendium  (13.12.23 14:15:34) 
@lazpalle Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerde daha fazla seçenek olduğu için oralara bakıyorum, şuan herhangi bir satıcı ile iletişime geçmedim bahsettiğim modeller için.


  • b30wu7f  (13.12.23 14:37:18) 
almışken bütçe elverdiğince yükseklik ayarlı almaya çalışın mutlaka


  • Rao  (13.12.23 15:01:31) 
@Rao yükseklik ayarlı masa bütçeme göre bulamam sanırım, şuan örnek olarak karşıma çıkanlar 10bin lira üstü. İdeal masa yüksekliği kaç cm olmalı? Şuan kullandığım masa 75cm, sanırım bu standart yükseklik çünkü bu yükseklikte çok fazla masa modelleri var.


  • b30wu7f  (13.12.23 15:35:44) 
tischkönig


  • gabe h coud  (13.12.23 15:59:16) 
butceni belirtmemissin o yuzden ben nasil bir urun aldigimi yazayim.

ikea'dan masa iskeleti:
www.ikea.com.tr

kilizman'dan masif cam tabla:
www.kilizman.com

kilizman benimle iletisime gecti masa olarak kullanacaksaniz bazi islemler yapilmasi lazim diye. zimpara, alta kanallar acilmasi falan onlara da ekstra odedim cok guzel bir masa oldu.
  • arakaali  (14.12.23 01:25:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.