[]

Yakınlarda beyaz eşya alan var mı?

Yakınlarda beyaz eşya alanınız oldu mu ya? Bana buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve hatta kurutma makinesi de lazım. Memnun olduğunuz model varsa benimle paylaşır mısınız? Bayinin insafına kalmayayım :)

Edit: bütçem belirsiz, tavsiyelere göre şekillenecek


 
Yakınlarda almadım ama ben olsam her birinin en az donanımlı olanını alırdım. Örneğin 25 programlı bulaşık makinesi ile 4 programlısı teknik olarak aynı alet olabiliyor ama 2 katı fiyat farkı çıkıyor. Kullanmayacağınız şeye para harcamayın. Mutlaka uzatılmış garanti alın, servis ve yedek parça sorunu yaşatmayacak bir marka olsun. Yeriniz ve bütçeniz el veriyorsa kurutucuyu ayrıca alın (ısı pompalı tercihen). Çamaşır makinesi de inverter motorlu olsun, hem daha az enerji harcıyor hem çok daha sessiz. Nette şikayetlere de bakın, bazen iyi bir markanın spesifik bir modeli sorunlu olabiliyor.


  • orient blue  (13.12.23 13:20:09) 
vestel kurutma makinesi aldım, G olan aynı modelin grisi
Vestel KMI 97201 G 9 Kg Kurutma Makinesi (GRİ) 21.000 TL
Vestel KMI 97201 9 Kg. Kurutma Mak. (BEYAZ) 21.500 TL
yeni motor kalitesi ile az elektrik harcıyor ve çok daha az ses çıkartıyor. neden almamışız bu güne kadar diye dertlendirdi bizi.
  • erty_ksk  (13.12.23 14:22:32) 
Buzdolabı için Samsung önerebilirim Soğutması tüketimi en iyi cihazlardan biri ve motor ömrü uzun


  • alpicann  (14.12.23 10:19:52) 
@orient blue +1

Program konusunda çok haklı, emin olun sadece bir ya da iki program kullanacaksınız. En az programlı, en az dijital olan, en manuel bulaşık makinesini alın.

Çamaşır makinesini kurutmalı alabilirsiniz.

Marka konusaunda ben her zaman servis yaygınlığı, bol yedek parça ve ucuz tamirat için yerli malı taraftarıyım.

Yanlış anlaşılmasın, yerli malımız ucuz ama ithallerden bence çok çok daha kaliteli. Beyaz eşya konusunda avrupa'da oldukça iyiyiz. Bir çok yabancı marka da bizim yerli firmalara fason ürettiriyor bir çok modelini.
  • John Bloor  (14.12.23 12:48:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.