[]

şifonyere ayak takmak

www.ikea.com.tr

şöyle yere sıfır bir mobilyaya,

www.ikea.com.tr

şöyle bir ayak takmak istesem 4 ayak yeterli olur mu yoksa orta ayak da takmak gerekir mi? kıyafet şifonyeri olacak pek ağırlığı olmayacak (şifonyer 40 kg) ama zamanla çökme yapar mı bilemedim.

bir de robot süpürge için en az kaç cm yükseltmem gerekir?

 
Taban sunta mı, duralit mi? Sunta ise 4 yeter, duralit ise yetmez.

Bir de, zemine temas eden bir taban var mı, Yoksa en alt çekmecenin altı seviyesinde mi kalıyor taban? Eğer öyle ise ayak boyunu oradan hesaplamalısın.

Ayrıca bir taban yok da alt çekmecenin hareketli altı var ise o zaman ayrı bir sıkıntı.
  • Mirket  (12.12.23 22:02:36) 
hemen hemen aynı ölçü ve kilodaki şifonyerimizde 5 ayak var. alt yüksekliği 15 cmmiş. robot girebiliyor. biraz da alacağınız robot süpürgenin yüksekliğine bağlı bu. bazılarının üstünde kamera çıkıntısı vs oluyor ya.


  • elorelia  (13.12.23 09:57:57) 
Fotoğraftaki şifonyer yere sıfır görünse de 5 mm kadar bir papuç var köşelerde. Sanırım o da 4 tane. Şifonyerinize bakın, yere değen nokta sayısı 4 ise 4 ayak yeter.

Genel olarak robotlar 10cm yüksekliğin altına girebiliyor, sizin robotu ölçün önce isterseniz.

Edit: Tanesi mi 200 tl o ayağın? Yuh. Size yakın bir mobilyacı nalburundan hatta internetten bile çok çok daha ucuza alabilirsiniz.
  • John Bloor  (13.12.23 10:49:23 ~ 10:52:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.