[]

Burun estetiği olanların ileriki yaşlarda

Burunlarında ne gibi sonuçlar oluyor? Burnu düştü gibi şeyler duyuyorum ama bu gerçek mi yoksa şehir efsanesi mi? 20li yaşlarda yaptırılmış burun 60lı yaşlarda ne halde oluyor bilen varsa bunu merak ettim.




 
Sordum.
Görmüyor musun? Düşmüş mü? dedi.
Baktım. Düşmemiş. Gayet güzel görünüyor :)

Yalnız, son zamanlarda sağ yanına yatınca nefes alışta güçlük yaşıyormuş. Sola yatınca ya da ayaktayken bu problem yokmuş. 63 E.
  • Mirket  (11.12.23 22:50:24) 
Yani 60li yaşlarda tanidigim yok ama 50lerinde olanlar var; hiç kimsenin burnu düşmedi, yerinde duruyor.

Filiz Akın ve Türkan Şoray'i da örnek alabilirsiniz, burunları yerinde:). Bir de o zamanlardaki ameliyatı yöntemleri ve simdikiler arasında dağlar kadar fark var.

Kısacası o düşme olayı tamamen efsane fakat insanlar yaşlandıkça yüz hatları değişir, burun estetikli ya da estetiksiz olsa da bu böyledir.
  • fraise  (12.12.23 00:46:14) 
Hocam burnun düşmesini gerektirecek, zamanla kötüye gitmesini gerektirecek bi durum yok endişelenmeyin. Estetik cerraha yaptırırsanız işlevsel sıkıntılar olabilir, çünkü onlar işin fonksiyonel kısmını çok iyi bilmiyorlar. Ama kulak-burun-boğaz uzmanına yaptırırsanız o işin fonksiyonel kısmına da bildiği için sıkıntı olmuyor.

Piezo tekniğiyle yapan yerleri öneririm, ultrason dalgasıyla yapıyorlar, ağrı ve şişlik olmuyor çok fazla. Doktor önerim İlker Yiğit. Ha, çok büyük bi rahatsızlığınız yoksa, ufak bi estetik bozukluk için ameliyata değmez onu da söyleyeyim, orijinal burun daha iyidir.
  • yazamajor  (12.12.23 11:34:41 ~ 26.12.23 03:06:00) 
Yani cok ileriki yillari bilmiyorum ama benim gordugum handikap genelde revizyon ameliyati oluyor. Burunda ilerleyen ay ve hatta senelerde sıkıntı ortaya cikiyor tekrar ameliyat olmak zorunda kaliyorlar. 2 yakin arkadasim ameliyat oldu ikisinde de tekrar revizyon olmak zorunda kaldilar.


  • balpolen  (12.12.23 13:13:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.