[]

hepsiburadadan ps5

selamlar. bi ps5 alma niyetindeyim. ama yüzlerce ilan var, hiçbirinin fiyatı aynı değil. nasıl seçiyoruz ki hepsinde benzer yorumlar benzer puanlar.

- ithalatçı değil eurosia garantili bakmam lazım sanırım. garantisi burada çalışsın diye.

- yurtdışından alındığı için kablolar uymuyormuş, çakma bi kabloyla geliyormuş kargolar. sıkıntı olur mu?

- türkiye hesabımdan psnden alışveriş sorun olmaz sanırım.

- iki kollu alacağım. oyuna gerek yok, cdyle uğraşmamak için.

daha önce aldığınız, önereceğiniz bir satıcı oldu mu?

 
selamlar, ilk çıktığı zamanlarda HB üzerinden eurosia garantili almıştım. Herhangi bir kablo veya başka bir problemyaşamadım. PSN hesabı gayet alışverişlerde düzgün çalışıyor. Benimki CD'li ama hediye gelen Fifa dışında başka bir CD sokmadım hiç. Satıcı yorumlarını incele derim, ben HB'nin kendisinden almıştım.


  • vampir akrep  (11.12.23 15:40:47) 
çok satış yapmış puanları ve yorumları iyi satıcılarda sıkıntı yaşamazsın pek. şu anda yeni çıkan slim kasalara bakıyorsun sanırım sen onlar daha yeni çıktığı için esas türkiye distribütörlüğü yapılmadı henüz o yüzden başka ülkelerden getirilenler var prizleri de uyumsuz oluyor onun için dönüştürücü koyuyor satan firma falan. onlar henüz ithalatçı garantili komple. eski kasalardan alacaksan türkiye ve benzer ülkeler için üretilmiş versiyonlarından bulabilirsin sony garantili de olur onlar. ürün açıklamalarını iyi oku orada yazıyorlar zaten türkiye ürünü veya yurtdışı ürünü priz dönüştürücülü falan diye, orada yoksa yorumlarda yazmışlardır. satıcılar iyi görünüyorsa ürün açıklamalarına ve yorumlara bakıcaksın ürün açıklamalarında da fark yoksa ucuz olanı seçeceksin özetle.


  • pietro crespi  (11.12.23 15:54:05) 
Şu an Avrupa'da dijital versiyon 450Euro, CD'li versiyon 550Euro. Fiyat karşılaştırmasını buna göre yapabilirsin. (%11 de vergi iadesi var, fiyatlardan 50 euro düşebilirsin)

Bence gidip 2 katı para vermeye gerek yok, tanıdık varsa yurtdışından 400euro'ya alsın gelsin.
  • kimlanbu  (11.12.23 18:05:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.