[]

MacBook tamiri Istanbul'da ?

Selamlar,

yaklasik 8 yillik bir MacBook'um var. 2016'da Almanya'dan almistim, hani su sadece Macbook olan model, artik üretilmiyor (Air ya da Pro degil).
Sanirim anakartta sikinti var, zaten bu modelde bilinen bir sorunmus. Apple Almanya yapamayiz cünkü yapsak sifir MacBook'tan pahaliya patlar dedi.

Istanbul'da böyle MAcbook tamiri yapan güvenilir bir yer var mi? Belki ucuz yollu bir cözümü vardir, yoksa alet tas gibi aslinda.

 
Apple der öyle flex kablo için bile anakart değişimi teklif ediyorlardı bi ara tamir hususunda biraz eşek bi firma.

Yazıcıoğlu
nda özellikle apple konusunda tecrübeli servisler var. Fakat sizinki çok ara bi cihaz olduğu için önce maps'ten falan telefon bulup aramanız daha iyi olur boşuna gitmeyin uzaksanız oralara.

~Kadem yazılmış benim de kadem'e gidip memnun kalan arkadaşlarım var apple tamiri konusunda.
  • hedep  (09.12.23 18:20:27 ~ 10.12.23 16:00:20) 
size mesaj attim diye biliyorum ama gitmedi sanirim. yazicioglu'nda kademnotebook'a kesin gidin. hatta google'latın, telefon numarasindan whatsapp'dan yazin gitmeden. emrah bey'di sanirim. esnaf gibi esnaflar kendileri.


  • evimin paspasi  (10.12.23 14:13:44) 
FPPRO Beşiktaş'a bir sorun derim.


  • Smithsonian  (10.12.23 14:25:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.