[]

Toyota RAV4 - Fotoda Görüldüğü Gibi 14.9 L mi Yakıyor?

Foto burada: prnt.sc

Araç 2005 model Toyota RAV4 LPG'li
Fabrika değerleri:
Yakıt Tüketimi
(Şehir içi / Şehir dışı)
12.4 lt / 7.6 lt

Ekrandaki 14.9 L'yi nasıl yorumlamalıyım?

 
sayacın ne zaman sıfırlandığıyla ilgili bir konu, sıfırlandıktan sonra sadece düşük viteste otopark içi manevralar yapıldıysa, belirli bir süre rölantide bırakıldıysa veya yine bir süre tam gaz yüksek hız sürüldüyse 14.9'a ulaşmak zor değil.
2005 rav4'ler 2 litre motor ve dört ileri eski usul otomatik vites kullanıyor yanlış hatırlamıyorsam, zaten şehir içinde 10 litrenin altına zor düşer diye düşünüyorum, şehirler arası da çok çok tasarruflu olmayacaktır, hele lpg olunca daha da yüksek litreler görebilirsiniz.

  • gkhncnzdgn  (08.12.23 19:17:40) 
bir arkadasta bu kasa rav4 vardi 2 litre, hep inanilmaz yaktigindan sikayetciydi.
o yuzden 14 litre abarti olmus diyemiyorum.

  • cooperr  (08.12.23 19:49:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.