[]

Şikayet etmeli miyim?

Bugün bir şahıs bana ait bir şeye bilerek zarar verdi. Büyük bir şey değil ama tavrı çok sinir etti beni. Şikayet edip sürüm sürüm süründürmek, onu hukuki açıdan mahvetmek istiyorum.

Elimde delillerim var.

Hangisini yapmak lazım?

1-Şikayet et peşini bırakma / için soğur rahatlarsın.

2- Uğraşmaya değmez belki bir daha görmezsin bile sal gitsin / sürekli kafamda kurup sinir oluyorum.

 
Belalı biriyse uzak dur. Maddi/manevi zararını tazmin edeyim derken daha büyük belaya bulaşma bence


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (07.12.23 21:00:10) 
Bunun cevabı birazda yaşla alakalı. 34 yaşında birisi olarak sal gitsin diyorum, ama 24 olsaydım uğraş derdim. Yaş kemale erince takmıyorsun bu tip şeyleri.


  • el conquerador  (07.12.23 21:03:37) 
onu hukuki açıdan mahvetmen birkaç sene sürer. o zamana bırak sinirinin geçmesini, konu neydi onu bile unutursun. sal gitsin.


  • sir gawain  (07.12.23 21:56:08) 
Deli popülasyonu çok arttı, birinin işi bitmeden başkası çıkar. Hangi birine yetişeceksiniz? Önemli olaylara saklayın enerjinizi.


  • akhenaten  (07.12.23 23:04:33) 
Deliller şüpheye yer vermeyecek derecede netse mala zarar verme suçundan şikayetçi olun. Savcılık aşamasında uzlaşmayı da kabul etmeyin. Dava sonu HAGB alsa bile 5 sene süt dökmüş kedi gibi dolaşır ortalarda. Bir avukatla anlaşıp masrafları da üstüne yıkmış olursun. Bunlar içini hayli hayli soğutur.


  • Improbable  (08.12.23 09:23:42) 
Birkac hafta once istanbulda aracla bir yere giderken sol taraftan bir arac hizla onume gecti ve gecerken de henuz bir yasinda neredeyse hic kullanmadigim aracima surterek gecti ve biraz boya tahribati ve minik bir gocuk olusturdu aracta.

Hava cok yagmurluydu, kadin da ben hic anlamiyorum falan dedi, ben de dedim ki fotograflari cekelim, numaranizi da verin ben sizi arayayim konusalim halledelim.

Sonra kadini aradim, kadin hatanin bende oldugunu, kendisinin bir hatasinin olmadigini soyledi. Tesaduftur ki benim de sabah yurtdisi ucusum var, zaten tatile gelmisim.

Kadina tamam anlasildi iyi gunler deyip kapattim, biraz da uzuldum. Yani bazen basimiza bunlar geliyor, insanlarin bu tavirlari da uzuyor ama yapacak birsey yok.

Siz de bosverin, kabullenin rahatlayin.
  • va  (08.12.23 11:36:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.