[]

Bu arac alinir mi?

Bu firma garanti bbvanin filo firmasiymis. Arac da muhtemelen filo araci.
16 bin km de, tavanda nokta kadar bir iz var dedi.

Filo araci olmasi dusunduruyor, yorumlarinizi bekliyorum

www.sahibinden.com

 
Bütçeyi biraz daha zorlayıp Taigo veta T-cross bakardım.


  • ditu  (07.12.23 20:27:57) 
alınır, filo dediği rent-a-car aracı değil doğuş grubu şirketlerde çalışanlara verdikleri araçlardandır. alacağınız herhangi bir ikinci el araçtan çok farklı olacağını düşünmeyin. kazası falan yok gibi görünüyor.


  • malheiros  (07.12.23 22:00:42) 
Filo araçları hor kullanılır, bir de 3 yaşında filo araci için kmsi cok düşük, ulkede hersey beklenir, iyi bir ekspere baktırın.


  • mirty  (07.12.23 22:08:48) 
Filo aracı hangi sektörde hangi düzey çalışan tarafından kullanılmış o çok önemli.

x firma var, alıyor arabayı ve tek çalışana zimmetleyip kira süresi boyunca tek kişiye kullandırıyor.

Bizim firma o şekilde mesela, ben iki sefer 150.000 Km araç bitirip satın aldım, çünkü araç bildiğim araç.

Y firma var, aldığı aracı havuza koyup ortak araç yapıyor ve araç kim nasıl kullanmış belli olmuyor. Bu araçlar sakat işte.

3 yıllık bir filo aracı bu kilometrede olmaz. Bu araç geçmişinde başka bir şey vardır veya filo aracı değildir ve biniciden alınmıştır. Araç açıklamasında filo aracı olduğuna dair bir bilgi yok.
  • en bi orijinal  (07.12.23 22:56:05 ~ 22:57:04) 
filo aracı iyi de olabilir kötü de olabilir, kimin tarafından nasıl kullanıldığına bağlı fikirlerine katılıyorum.

Birinci elden tecrübemi paylaşayım. İlk arabam 3 yaşında 27.000km'de bir Golf'tü. Bir galeriden aldım, garanti filo aracıymış, sonradan öğrendim.

Ben bir sorun yaşamadım. Bakımları ve tamirleri (ufak bir kaç kazası vardı) yetkili servislerde yapılmıştı kayıt altındaydı.

Filo aracı olduğu için yapılan işlemler normal şartlarda kaskodan yapılıyor ve kayıt altında olmuş oluyor.

İyice bir ekspertizden sonra özellikle de bu km ve yaştaki araçta çok da takılmamak lazım diye düşünüyorum.

Bu araçta en çok risk aldığınız şey, DSG'nin kendi konuları olacaktır. Hem kendi ünü sebebi, hem de şirket aracı olması sebebiyle insanların hor kullanmış olma ihtimalinden dolayı.
  • burfak  (08.12.23 12:59:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.