[]

yeşil pasaportta kurum izni

gerekiyor mu? yoksa sadece biletimizi alıp çalıştığımız kuruma bildirmeden direkt schengen bölgesine gidebiliyor muyuz? bilgisi olan detaylıca aydınlatabilir mi?




 
yeşil pasaport ise büyük ihtimal devlet memurusunuzdur. devlet memurları izinlerinde yurtdışına çıkacaklar ise bunu bildirmek durumundalar diye biliyorum. bu pasaport rengiyle değil, memurlar kanunu ile alakalı.


  • faberkastelli  (07.12.23 16:18:31) 
İzin kağıdında izini geçireceği adres yazıyor oraya bir yurt dışı adresi belirtmen yeter. Bu yeşil kırmızı vb. İçin değişmiyor. Ayrıca bir bildirime gerek yok.


  • mikahakkinen  (07.12.23 16:44:16) 
Yurtdışına çıkış izni OHAL sürecinde vardı. şu an sırf onun için izin almaya gerek yok, ama kendi kurumunuzun izninizi geçireceğiniz yeri belirtme prosedürü varsa adres belirtebilirsiniz.


  • efruz  (07.12.23 16:55:21) 
meb'de öğretmenim. sömestr tatilinde çıkacağım. tatil döneminde de izin yazmak gerekiyor mu? tatili şu adreste geçireceğim şeklinde.


  • feldspar  (07.12.23 16:56:50) 
gidebilirsin ama yurtdışına çıkarken kurumuna bildirme mecburiyetin var. pasaportla ilgili bi durum değil idari bi durum bu


  • pek vokal  (07.12.23 17:16:45) 
Mevzuata göre bildirmelisiniz ve izin almalısınız. Size, davranış, gözlem, istihbarat vs üzerine belge imzalatıyorlar. Bildirmezseniz, iç işleri kurumlara liste göndermiyor, kurum izin belgesi istemiyor çıkarken


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (07.12.23 19:20:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.